Gündem

Bu zaten papara’ya sıçramış hali. İninal, Payfix, Aypara gibi şirketlerin önce faaliyetleri durudurlmuş, sonra da yeni yönetim kurulu atanmıştı.

Faaliyet İzinleri Durdurulmuş Olan Pay Fix, Aypara ve İninal Hakkında Basın Duyurusu

TMSF’den İninal, Payfix ve Aypara’ya görevlendirme

Kişisel görüşüm bu haberlerin henüz başlangıç fazı olduğu yönünde, fazlasıyla gündem altı ilerliyor, çok sansasyonel bir sonuç bekliyorum.

1 Beğeni

:no_mouth:

2 adet gönderi şu konuya taşındı: Oktay’dan Haberler

4 Beğeni

5 Beğeni

Los Angels da neden olaylar başlamış biliyor musunuz. elon musk meğer güney afrika doğumluymuş. bu iyice ortaya çıkınca trump ile kavga edip hükümetteki görevin de istifa ediyor yeni vergi tasarısı için x de hakaret içerikli paylaşım yapınca trump da orduyu soka indirip göçmenler saldırıyor.

Elon Musk’ın Trump ile ters düşmesinin doğum yeriyle alakası yok hocam. Musk seçimlerde Trump’a destek çıktı bunun karşılığında da hükümette yer aldı ve bir istekte bulundu. Fosil yakıtlı araçlara ek vergi ve elektrikli araçlarda satın alma avantajı. Trump bunlara olur dedi. Ama seçimi kazandıktan sonra böyle bir yasa çıkaramam dedi ve ters düştüler.

Los Angeles olayları ise Trump’ın göçmenlere karşı sert tedbirler almasından ve içerdeki göçmenleri deport etmesinden dolayı başladı.

1 Beğeni

Askerlik ve evlilik dışında rapor almak paralı oluyor.

1 Beğeni

Ümit Özdağ tahliye edilmiş. Hapishane serüveninden sonra partisi ve kendisi güçlenerek girecektir seçime.

https://x.com/vaziyetcomtr/status/1934934236777026011`Önceden biçimlendirilmiş metin`

3 Beğeni

Eğer cezası (2 yıl 4 ay) onanırsa kendisi siyasi yasaklı olacaktır.

Evet o risk var doğru diyorsunuz.

1 Beğeni

Ümit Özdağ çıktı, sıra Ekrem İmamoğlu’na gelir umarım. Türkiye’nin biraz olsun normalleşmeye ihtiyacı var çünkü, başımızdaki diktatör bozuntusuna höt desen içeri atılıyorsun ya da kariyerin & hayatın mahvediliyor. Bari en azından muhalefetin sembol ismini serbest bırakın. Bu ülkeyle ilgili hiçbir konuda ümitlenmemek gerekiyor ama bakalım, umarım biraz olsun normalleşir ülke. Çünkü 17 Nisan Referandumundan bu yana hiçbir şey normal değil. Harbiden o gün ülkeyi bu haramilere teslim etmişiz tamamen dilediğini içeri alıyorlar, dilediğine kayyum atıyorlar ve kimse bir şey yapamıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

2 Beğeni

1 Beğeni

Fatih Altaylı’yı da kırpma montajlı videoyla içeri almışlar. Tayyibistan’da sıradan bir gün, oynat bakalım. :+1:

2 Beğeni

https://x.com/etkiliihhaberr/status/1937114820601614847

SON DAKİKA | RTÜK, Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına lisans alma zorunluluğu getirdi. Lisans alınmadığı takdirde kanal erişime engellenecek.

Lisans alınması için 1 milyon TL civarında lisans ücreti ödemek gerekiyor ve lisans alınınca kanal RTÜK kontrolüne giriyor.

1 Beğeni

geçen sene armağan çağlayan program da getireceklerin de bahsetmiş rtük başkanı burak günger de kısaca dedikleri özetlemiş.

1 Beğeni

Teröristleri davulla zurnayla ülkeye sokan Ekrem.
Fetöyü ülkenin içine sokan Ekrem.
Rahibi vermem dedikten sonra fazla geçmeden veren yine Ekrem.
Faiz çıkmayacak diyip önce indiren ama işine gelmeyince tekrar çıkaran yine Ekrem.
Deprem zamanı çadır satan Ekrem.
Emekliyi ve asgari ücreti alanları enflasyona yedirmedik! diyen Ekrem.
Enflasyon tek haneye inecek diye diye 6 sene geçiren Ekrem.
Katil, hain bilmem ne onunla görüşmem diyerek daha sonra tükürdüğünü yalayan yine Ekrem.
Halkının %50’sine vatan haini diyen Ekrem.
Ülkeyi kuranlara ayyaş diyen Ekrem.
Demleniyor diyerek daha sonra demlenen yine Ekrem.
Bu zamana kadar aldadılmadık diyen ama daha sonra aldatıldık milletimiz bizi affetsin diyen yine Ekrem.
23 senedir iktidarda olan nasıl oluyorsa yine Ekrem.
İşine gelince mahkeme kararını tanıyan işine gelmeyince tanımayan yine Ekrem.
Ülkede şiddet, tecavüz, öldürme, sahtekârlık, uyuşturucu ve kumar en kötü seviyeye çıkmış bunları yapan yine Ekrem.
Vergi alınmadık yer bırakmayan yine Ekrem.
Dolarla nasıl başa çıkılırmış diyerek yetki isteyen ama Doların yükselişine engel olamayan yine Ekrem.
Hepsini geçtim ben ekonomistim diyen hayli hayli Ekrem.

Sonra da gelmiş Tayyip reise laf atıyorsunuz arkadaşlar. 100 yılın reisini başkomutanını böyle karalamak kolay olmamalı. Nankör olmayın. Değil mi? @Ferrante

8 Beğeni

Hiçbir şey freni patlamış bir kamyonu durduramaz, hem de alabildiğine havaleli çöp yüküyle üzerinize gelirse… buyrun geçin efendim geçin, bütün yollar sizin olsun… bu halinizle ne derseniz ne yapatsanız haklısınız, zira mazursunuz. Size nasıl yardım edebilirim bilemedim. Keşke bu yükle böyle hız yapmasaydınız, neyse ne diyeyim ben de bilemedim.

1 Beğeni

Diyebilecek lafınız olamaz da zaten. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana cart curt şöyle böyle diyerek alanı boş buldunuz herhalde. Cumhuriyet kuruldu kurulalı hırsızın, namussuzun, şerefsizin en tepesinde kimin ve kimlerin olduğunu gayet iyi görüyoruz. Varsa bir kanıtınız ortaya koyarsınız yoksa da böyle laf atıp ağzınızın payını alınca dolaylı dolaylı kısa bir mesaj yazarsınız anca. Benim söylediklerimin ve daha fazlasının kanıtını isterseniz kaynağı a haber olmayan bir ton görsel, haber ya da kayıt gösterebilirim.

7 Beğeni

Japonya’ya iki tane nükleer bomba yerine bir tane seyreltilmiş chp atsalardı, o uzaklarda bir yerlerde Kuzey Kore gibi kendi kendine debelenip dururdu herhalde. Bütün bu kötülüğe rağmen ben sizin kadar öfkeli değilim. Hatta chp’zede bir ülkede yaşayan biri olarak fazlasıyla neşeli sayılırım. Acaba bu neşe bir serpinti etkisi mi? Kim bilir belki bombanın içine güldürücü gaz da katılmıştır.

1 Beğeni