Gündem

Klasik bir kimliğiniz mevcut. Kıvırmada sizin gibilerini evrende bulamayız. Yukardaki yazdıklarıma tek cevabınız yokken nükleer chpzede gülme neşe diye saçmalamaya devam ediyorsunuz. Varsa cevabınız hodri meydan. Yoksa daha fazla kıvırmayın zira size göre dansöz elbisesi elimde fazla yok.

6 Beğeni

Açıkçası böyle yazışarak iletişim kurmanın riskleri herşeyi mahvediyor. Yazdığınız mevzulara buradan cevap verme imkanını göremiyorum. Böyle mecralarda tartışırken muhatabınızın algılarından faydalanarak haklı haksız çıkma kavgasına dönüşüyor ve sonuçta kavga etmiş oluyoruz. Evet ben de ifade ettiğim iddialar vasıtasıyla muhatabımın algılarını tahrik ederek bie cephe pozisyonu üzerinden hamle yaptım ve siz de öyle yaptınız. Böyle yerlerde tartışmanın kendine özgü bir tadı var. Bu tadı almaya yönelik bir eylem bu. Ama kişisel görüşüm herhamgi bir cephenin savunma imkanlarından yararlanmak yerine muhatabımla yüz yüze konuşmayı tercih ederim. Sizin de benim bılunduğumuz pozisyonları bir cephe algısı üzerinden değerlendirmek kolaycılığını sahte buluyorum. Her neyse… ben rahatsız etmek, boş iddialarda bulunmak veya kimseyi küçük düşürmek için yazmadım. Okuduğum mesajların hemen hepsi mesnedsiz idfialarla yazılmış, yalan yanlış alıntılarla, gönderilerle tahkim edilmiş. Şimdi kimden hangi deliĺi isteyeyim. Gündem başlığı altında aktarılanlar öznel yargıları yansıtan şeylerden oluluyor. Aynı şekilde ben öyle davranayım diyerek yazdım. Her ne hikmetse hakaret veya kişisel haklara saldırı olmadığı halde yazdığım şeyler yönetim tarafından siliniyor. Yönetimin öznel yargı alanınından birini sahipleniyor olması da tuhaf…

1 Beğeni

Galiba fren patlamasının nedenini buldum. Atlamışım özür dilerim. Görseli, haberi kanıt zannederek toplamış olmanız yükünüzü epey havaleli hale getirmiş. Eh öfkenizi ve tepkinizi anlamamak haksızlık olur. Biraz daha seçici olmanızı umuyoruz. Bu halinizle düz dünya teorimizi size sunmamız için bize cesaret veriyorsunuz. Bu konuda da görsel ve haber arşivimiz nevcut. Dünyanın düz olduğuna inanmanızı kolaylaştıracaktır.

1 Beğeni

Şu an bana dava açılmasın diye küfür etmemek için zor tutuyorum. Gerçekte olmuş bir olay ile ilgili haberleri yalanlamak için düz dünya teorisin sığınan insanlar var burada.

Boş yapmak gibi bir laf vardır. Nefret ederim ama sizin için bu lafı kullanmaktan büyük bir zevk alıyorum. Açıkçası savunduğunuz topluluk ve malum kişi gibi aşırı boş konuşuyorsunuz. Hurafelere, çürümüş beyinlerin ve insan elinden çıkmış saçmalıkların çelişkilerine inanmak da ancak sizin gibilere yakışır. Önce laf atıp sonra geçilmez bir duvara çarpınca neye uğradığınızı şaşırdınız ve R’nin ne demek olduğunu iyi gösterdiniz. Baktınız içiniz rahat etmedi biraz daha boş konuşayım dediniz. İyi de becerdiniz bu işi.

Düz dünya mı? Aman dikkat etmeyin ve başınızı kaldırıp nereye gidiyoruz kimi takip ediyoruz diye sorgulamayın. Belki yakındaki uçurumdan düşer de sizin gibiiilerden topluca kurtuluruz.

2 Beğeni

Silmeyeydiniz de herkes göreydi neler saçmaladığınızı. Ama yine de ben nasıl bir şey paylaştığınızı temsilen şunu atayım. :joy:

image

5 Beğeni

1 Beğeni
3 Beğeni

Taşoyıcı olanlar hiç zorlamasın kendilerini. Onların işi nakliye işidir. Başka birşey beklemek beyhude…

1 Beğeni

Sizden daha iyi taşıyıcı olmak namümkün. Saçmalamakta ve cevap verememekte üstteki kişi ve kişiler gibi lidersiniz. Asrın lideri hem de. :slight_smile:

4 Beğeni

Söylenecek çok şey var ama neye fayda…

5 Beğeni

Malum parti ve başındakilerin yargılandığını görmeden ölmek istemiyorum. Al sana 10/10 yaşama sebebi. Lütfen göreyim bunu ya.

6 Beğeni