Spotify playlistlerine ve yapay zekaya da alınganlık yapmazsın ya. Yeter.
Aslında NOW HABER daha güzel olabilir.
Yağız bayağı etkileşim alan ve şu an alanında bir numara olarak görülen bir haberci ama sevmem. Erbatur nostaljik, Ersin Düzen’i siyasi duruşundan ötürü sevmem. Uğur’u severim ama maç sonlarına katılmıyor zaten genelde; banttan yayınlarda sarar.
Uğur dışı epey zayıf saf “yorumcu” olarak kadro. Yağız ve Ersin Düzen yorumcu değil zaten, moderasyonda iş yapacak tipler. Volkan ve Tümer ise özellikle dinlemek isteyeceğim isimler değil.
Volkan’a ciddi ciddi “4’lü dizilişle sahaya çıktığınızda, özellikle çıkış oyunlarında eksik yakalanırsanız tandeminizin baskılı oynarak…” falan diye futbol yorumlattırıyorlar. Herif Süper Lig’de 3 takım çalıştırdı 3’üde küme düştü
Bu isimler ve hayranları çok toksik. Genel olarak futbol yorumcularının hepsi böyle. Ciddi anlamda futbol yorumu isteyenler Socrates’ten şaşmamalı.
Harici de pek çok kaliteli platform var. Saha İçi (Sinan Yılmaz, HHA) GS özelinde Eski Açık, daha mizahi olarak HTalks (Hakasikci) Borges TV (Orhan Uluca) Koray Gök, şu aralar bozsa da önceden Önder Özen, Hastalık Bu Futbol.
Dolayısıyla neden sadece Socrates’e bağımlı kalıyoruz? Pek çok kaliteli yorumcu ve platform daha var zaten.
RTÜK TV yayın lisans tablosuna baktım da henüz lisans alınmamış. Ya önümüzdeki 2-3 ay içinde alıp yayına başlanacak ya da kışa kalacak.
Tenis programı da yaparlar umarım.
Yukarıda isimlerin hemen hemen hepsi çok yüzeysel yorumlama yapıyor ve birçoğu yanlı. Hiçbiri Emre Özcan kalitesinde değil açıkçası. Hiçbirinde kulüplerin yönetimsel süreçlerini eleştirebilecek cesaret yok, toplumsal konularda ise tamamen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Bu yüzden benim tercihim ve önerim Socrates. Futbol bir oyundan fazlası.
Koray Gök Saraçhane zamanı 1 ay siyaset yayını yaptı spor gündemi bırakıp. Hepsi yönetimleri fazlasıyla eleştiriyor.
Eski Açık ekibi Berk Göl ile beraber komple Saraçhane mitingine gittiler.
HTalks Emre Özcan ve Erman Yaşar’ın çok yakın arkadaşı ve sık sık Socrates’e konuk oluyor. Ortak programlar bile yapıyorlar.
Keza Sinan Yılmaz Emre’nin çok yakın arkadaşı.
HBF zaten Socratesle partner.
Orhan Uluca ve Sinan Yılmaz eski scout, HBF Alican, Arda Güler’in teknik danışmanlığını yapmaya kadar yükseldi Topun Olmadığı Yer içerikleriyle.
Bu ülkede her şey olursun ama rezil olmazsın intensifies. Doğru olmamasını umuyorum.
Gerçekten bu ülkede insan rezil olmuyor.
Now ayrı bir kanal kurmayacakmış, Now ekranlarda spor programlar yapıp Now Spor Youtube kanalında yayın yapacaklarmış.
Emre Özcan’ı da transfer etmişler. Müthiş büyük ekleme. Uğur ile uyumlarını merak ediyorum.
Now’da spor yayınlar olarak 5 program daha başlayacakmış transfer dosyası hariç.