Gündem

2 Beğeni

Burada öne sürüldü deniyor ama bence buradaki amaç Trden ev almayıp gidip yurtdışından ev alan Türklerin olduğunu düşünüyorum. Artık ithalatı bile kısıtlayacaklar döviz artmasın diye o dereceye geldiler.

1 Beğeni

Yapının sahipleri ortaya çıktı!! Kulüpler birbiri ile kavga ettiği ile kaldı…

1 Beğeni
8 Beğeni

Bu Don Kişot’un Türkçe’ye çevrilmeyen bölümü hangi bölümdü?

1 Beğeni
1 Beğeni

Bölgedeki tüm arkadaşlara büyük geçmişler olsun. Kayıp yoktur umarım.

7 Beğeni

Depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Can kaybı olmaz umarım.

5 Beğeni

Depremi hisseden tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım herkes iyidir.

6 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DQTs_9yjPlR/?igsh=d2Z6b2wxcTJuOWdv

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama çok ilginç bir olay.

4 Beğeni

Rıhtım Kamarasında paylaşmıştım. Kitapların yazarını bilmeyip sadece isminden tetiklenen bir kesim var Charles Darwin çok fenar ardlarını yaktığı için kuduruyorlar.

2 Beğeni

Bence daha derin bir konu olabilir ya. Türlerin Kökeni hep böyle tepki mi alıyor ki? Elli tane baskısı var bu kitabın. Fuarda da çok sayıda bulunabilirdi bence.

Fazla sert bir tepki. Doğrudan Livera ile ilgili de olabilir. Bekleyip görmek lâzım ne çıkacak altından. Ben çok garipsedim. Bir de o mermi oraya nasıl o kadar saplanıyor, ateş mi ettiniz arkadaş. Çok garip olay.

2 Beğeni

Okumadan kitap paylaşmış twitterda çok iyi taş taş geçtiler. Kitabı okumadan saçma sapan yorum yazmış fark edilince silmiş ama insanlar ekran görünütüsü almış. Wattpadci youtuberlar sağolsun bu sene 490 kitap okudum diye video çekerse olacağı buydu.

5 Beğeni
1 Beğeni

O kadar elektrikli arabada indirim yaptık artık ötv alamıyoruz mazottan şimdi sizi elektrik faturaları ile öpüceğiz. Elektrikli araba yurt dışında bir çözüm iken bizde tam bir ayakbağı olma yolunda hızla koşuyor.

1 Beğeni

9 adet gönderi şu konuya taşındı: Oktay’dan Haberler

Kasım ayı için de okuma listesi yapmış ve gerçek olabileceğine inanamıyorum. Ayrıca bu X’de post atarken büyük harfle başlamanıza izin vermiyor mu? Daha önce kullanmadığım için soruyorum. Paylaştığı postların “ekim ayı okuduklarım” ya da “kasım ayı okuma listem” gibi ifadeleri küçük harfle başlatması sinir bozucu.

2 Beğeni

https://x.com/bosunatiklama/status/1985378727866274192?s=46

8 Beğeni

Akılda kalıcı :face_with_hand_over_mouth:

8 Beğeni