Gündem

Daha önce uygulama içi satın alımda bu fiyatlar var mıydı?

1 Beğeni

yorumunuz yeni gördüm sanırım yoktu. bu arada bu kiralama ve satın alma özeliğin getirseler bile hizmet kalitesine bakarak altyazı ve dublaj konusun da hayal kırıklı yaşayabiliriz.

1 Beğeni

twitter da konuştuğum bir arkadaş web archiveden bakmış yeni eklenmiş sanırım.

eylül ayın da bu ikisi varmış.

1 Beğeni

bu mevzuyu biliyordum. ama video da ki detaylar bir kısmın bilmiyordum. Jamie Lynn Spears 16 yaşında hamile bırakma ihtimali çok iğrenç.

1 Beğeni

Yani Türkiye’de meclis olaylarından sonra ne kadar gündem gibi gündem olur bilemem …
Jamie’nin ki ne ki diyeceğim ama işte o da hoş bir cümle olmuyor. Bizde çıta çok yükseldi.

2 Beğeni

Önce şarkıcı Güllü şimdi de yönetmen Rob Reiner evlat kurbanı oldular.

1 Beğeni

Üstat merhaba.

Ben şarkıcı Güllü olayını takip ediyorum. Adli / Polisiye vaka olması sebebiyle ilgimi çekiyor .

Ancak benim anlamadığım husus, herkes maktulun kızını katil ilan etti ama bununla alakalı ne bir kesinleşmiş karar var, ne de güçlü bir kanıt var.

Şimdiye kadar olanlar tamamen medya dedikodusu gibi. Bazıları kızının surat ifadesinin şeytani olduğunu söyleyerek suçluyor ama alakasız bir durum tabii ki.

Böyle düşme ve düşürülme vakaları ölümlerde çözmesi en zor adli vakalardandır.

Çok polisiye okuyan birisi olarak ben 2 ihtimal görüyorum. Ya şarkıcının kızı masum, ya da ileri derecede bir sosyopat. Çünkü böyle bir eyleme kalkan kişi şimdiye kadar çözülmediyse ya masumdur, ya da ileri derecede duygusuz bir sosyopattır.

O sebeple masumiyet karinesi önemli.

3 Beğeni

Üstat, selam. Kızın arkadaşı itirafçı olduğu için olaylar kızına döndü elbette kesinleşmiş bir şey yok ama itiraf etmesi hem de kaçış planı yapmaları okları buraya çevirdi.
Yönetmen olayında ise bıçak izlerine rastlanmış ve oğlu sorunlu bir tipmiş.
Bakalım ilerleyen zamanlarda netleşir iki olayda.

4 Beğeni
2 Beğeni

:white_exclamation_mark::smiling_face_with_tear: :wing:

1 Beğeni
2 Beğeni

Bu site o zaman da, şimdi de ekstra bir şey söylemiyor. Bu projede herkesin merak ettiği kısım Kadıköy-Maltepe arasındaki etabın nasıl olacağı

2 Beğeni

Adliye muhabirleri var, ifadeleri delilleri vs. sızdırıyorlar. Linç kültürümüzün etkisiyle kartopuna dönüşüyor bu bilgiler.

Benim asıl merak ettiğim konu şu oluyor böyle davalarda: Hangi bilgiler sızdırılıyor, hangileri sızdırılmıyor. Çünkü sadece eldeki bilgilerle ve doğrularla beraber sunulan yanlış bilgilerle daha yargılama başlamadan sonuca karar veriliyor ülkemizde.

2 Beğeni

@oktay1234 paylaşımlarınızı tek bir gönderi altında yapmanızı rica ediyoruz. Diğer yandan paylaştıklarınızın çoğunluğu Televizyon kategorisine ait. O yüzden biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.

2 Beğeni
2 Beğeni

Silinsin ya Benim gibi salak-lar varken…
Maaşından çaaat diye. Kaçırma şansı yok, bu ay ödemiyim yok.
Emekliliğimde de maaş veremeyip zorunlu bes yapıp onun yanınada tamamlayıcı bes yaptırıp üstüne çalışma yaşını 72…

Mis…

6 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Sadece bağış modeli için geçerli değil mi bu? Şu geçen duyurulan, 1 milyon dolar ile alabildiğin.

1 Beğeni

Green card’ın çekiliş ile verilmesi iptal oldu. Dediğiniz altın kartı da alacaklar karteller ve zenginler olur. Dün de Trump patriot games’i duyurdu. Bildiğiniz açlık oyunları :slightly_smiling_face:

4 Beğeni