MAGA’nın resmi platformu Paramount+ dan canlı yayınlanır. Artık siyasete de yaş sınırı gelmeli 70-80lik dedeler modern çağa ayak uyduramayıp sürekli geçmişi övüyorlar.
Siyaset her yerde başa bela bir şey. Paramount+ şu sıralar tokat yemekle meşgul. WB şimdilik son tekliflerini reddetmiş. ![]()
Ben hala aynı yerdeyim. Masumiyet karinesi önemli.
Polisiye seven biri olarak Güllü olayında kafama yatmayan şeyler var. Menajeri ve kızının arkadaşı sürekli kızını suçluyor.
Buna benzer bir olay vardı geçenlerde. Türk telekom çalışanı arabasından inmiş bir kadının arabasına saldırıyordu. Adamı işten atıp, ev hapsi vermişler dijital kelepçeyle.
Adam da araştırıp dükkan kameralarından olayın iç yüzünü gösterdi. Meğerse aracına saldırdığı kadın adamın önünü 2 defa kesip benim abim savcı falan demiş. Bilerek admın aracına çarpmış.
23 adet gönderi şu konuya taşındı: Oktay’dan Haberler
Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali Al-Haddad’ı taşıyan uçak Ankara’dan kalktıktan kısa bir süre sonra düştü.
Yaşananların ardından Esenboğa Havalimanındaki tüm uçuşlar durduruldu, hava sahası kapatıldı.
ODATV DETAYLARI ÖĞRENDİ
Odatv’nin edindiği bilgilere göre uçak, kalktıktan kısa süre sonra arıza veriyor.
Esenboğa Havalimanına geri dönerken arızanın devam etmesi sonrasında uçakla olan radar bağlantısı kesiliyor.
Aklıma tek bir ülke geliyor ve tabii sabotaj ihtimali. Hem de Yunanistan ve Güney Kıbrıs’a deniz üzerinden deliler gibi destek vermeye başlamış bi’ ülke
Bir zincir market pestisitsiz domates satmaya başladığını iddia etmiş.
Siz gönül rahatlığıyla tüketin diye pestisit kalıntı analizlerinden geçemeyen domatesleri raflarımıza koymuyoruz.
Elimde Koyunlar Yukarı Bakar var ve tam da anneme kitabın konusundan bahsediyordum, (pestisit, hava kirliliği, gıda zehirlenmesi falan) gelen habere bak. ![]()
Esnaf ve perakendeciler, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) ev sahipliğinde düzenlenen çalıştayda zincir marketlerin pazar günleri kapalı olması için mutabakata vardı.
Saçmalığın daniskası. Karı koca çalışan çocuklu insanlar olarak ancak cumartesi-pazar markete gidip alışveriş yapıyoruz.
İnsanları mecbur bırakıp esnafa zorlarsalar hiç almam.
Alım gücünün bu kadar düştüğü, halkın bu kadar fakirleştiği ortamda esnaflar yaşasın diye insanları daha yüksek fiyatlara zorlamak avantacılıktan başka birşey değil.
Alamanya’dan özenmişler belli daha iyi oldu çalışanlar resmen köle gibiler kasiyer-reyoncu herşeyi yapıyorlardı şimdi haftada 1 gün izin yapacaklar.
Almanya’ya filan özenen yok. Bunlar işçi, işçi hakkı düşünmezler. Enflasyonu düşürmek için kasacaklar bu senede belli ki.
Seçim geliyor ya. 26 da kasıp 27 de yağdıracaklar.
Kesinlikle katılıyorum. İktidarın işçiyi, özlük haklarını vb. düşündüğünü hiç zannetmiyorum.
İstanbulda taksi plakası sahibi 2-3 bin zengini memnun etmek için 15 milyonluk istanbulu bu mafyatik taksicilere kurban eden bir iktidar var.
Sabahattin Ali’yi çok sevmekle beraber bu kitabının fazla abartıldığını düşünüyorum.
Ancak yine de sevindirici gelişme.
Üstad bizde zamanında okuduk ama haber yapılmadı ![]()
Çağ influencer çağı. Ne işe yaradıkları ya da ne donanıma sahip oldukları belli olmayan insanlar dünyayı etkiliyor ![]()
Bir dönemin en iyilerinden

En underrated futbolculardan.