Hak Ettiği Değeri Görmediğini Düşündüğünüz Eserler?

Köpekbalığı Metinleri - Steven Hall:
Konusundan yazım biçimine, baskısından çevirisine muhteşem bir kitap. Bambaşka bir zihnin ürünü. Bu kitabın az satmasına çok üzülüyorum.

Alfred Bester eserleri derdim eskiden olsa ama çok şükür İthaki bastı da bu muhteşem adamı herkes okuyabiliyor.

Christopher Moore: Müthiş bir mizah, müthiş bir hayal gücü. Pis İş adlı kitabıyla tanıdım ve her yazdığına bayılıyorum. Keşke daha çok çevrilse.

Petekgözlü Adam - Wu Ming-Yi: Ulu Ursula’dan büyük övgü almış bu kitabı herkesin eline tutuşturasım var.

Mustafa Çiftçi: İç Anadolu’yu böylesi naif böylesi güzel anlatan bu yazarı herkes bilmeli.

Stoner - John Williams: Bu nasıl güzellikte bir eserdir anlatamam. Hayatı yanından geçip gidiveren bir akademisyenin başından geçenler zevkten seğirerek okumuştum.

Öküzün A’sı - Barry Sanders: Sözün hayatımıza girişi ve yazılı kültürün çöküşüne dair muazzam bir eser.

En başta Kahkahalar Ülkesi olmak üzere tüm Jonathan Carroll kitapları: Bu yazarı okuduğunuzda “peh, Neil Gaiman da kimmiş” diyeceksiniz.

Ve hala George Saunders kitaplarını okumayan milyonlarca kişi. Black Mirror izlerken dört köşe olanlar, size diyorum! Gidip bir Saunders kitabı alın hemen!

13 Beğeni