Hâlâ Eskimediğini Düşündüğünüz Oyunlar

Siz de benim gibi eskiden oynadığı oyunları daha çok seven, günümüzdeki oyunlardan aynı tadı alamayanlardansınız bu başlık altında toplanalım. Sevdiğimiz efsaneleri analım.

Yaşlanmaya başladığımdan mıdır bilinmez ama günümüzdeki oyunlara bir türlü alışamadım. Son birkaç yılda yapılmış pek çok oyun bana hitap etmiyor. Eskiden oynadığım oyunlardan ise büyük keyif almaya hâlâ devam ediyorum.

Birkaç oyun sayayım:

Need for Speed - Most Wanted: Her ne kadar NFS Underground 1 benim için müzikleriyle efsane olsa da Need for Speed serisinin en sevdiğim oyunu Most Wanted’dır. 2012 versiyonu değil, 2005 versiyonundan söz ediyorum. Şu oyundaki heyecanı, hız hissiyatını hiçbir yarış oyununda alamadım.

Fifa 2002: Aslında Fifa 99 da diyebilirdim. İkisi de benim için efsanedir. Belki yeterince gerçekçi değildir ama gerçekçi olmak için eğlenceden taviz veren oyunlardan da değildir. Sonraki futbol oyunlarına bir türlü ısınamadım.

GTA - Vice City: Serinin sonraki oyunlarına hiç ısınmadım ama GTA Vice City bence çok ama çok keyifliydi. Türkçe yamasıyla birlikte efsane oluyordu.

Call of Duty 4 - Modern Warfare: Serinin bu oyunundaki heyecanı çok sevmiştim. Çok az kişinin olduğu alanlarda bile öyle bir çatışma yaşanıyordu ki cehenneme düşmüşüz gibi hissettiriyordu.

Cm 01-02: Maxim Tsigalko der ve köşeme çekilirim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sahi ya, neden günümüzde böyle güzel oyunlar yapılmıyor?

3 Beğeni

41 adet gönderi şu konuya taşındı: “Nerede o eski oyunlar?” Dediğimiz Oyunlar ve Muadilleri