Hangi Anime / Manga Evreninde Yaşamak İsterdiniz?

Kitap ve filmler için olan başlıkları görünce, anime / manga için de bir başlığımız olsun istedim :slight_smile: Sorumuz çok açık: Hangi anime ve/veya manga evreninde yaşamak isterdiniz? Ve elbette: Neden!

Ben şu sıralar Dandadan’da uzaylı peşinde koşsam çok memnun olurdum gibi geliyor :smiley: Mitolojiyle uzaylıların birleştiği bir evren… Daha zengin olamazdı benim için.

2 Beğeni

3-gatsu no lion evreninde Kawamoto ailesi tarafından evlat edinilmek isterdim. Bünyenin ihtiyacı olan şey temizinden 4-5 senedir o.

Onun haricinde Steins;Gate’de Lab üyesi olmak isterdim. Hem waifu cenneti, hem de Daru ve Kyouma kafa çocuklar. Eğlenceli olurdu.

Her iki senaryo için de yaşlı kalıyoruz gerçi ama ne yaparsın.

3 Beğeni

Yürüyen Şato’nun estetiğini çok seviyorum. Buharlı makinelerin, büyüyle karışmış teknolojinin ve uçsuz bucaksız manzaraların yarattığı atmosferde yaşamak hem çok huzurlu hem de bir o kadar da gizemli olurdu.

Gerçeklikle hayalin tam ortasında kalmak gibi.

2 Beğeni

One Piece’teki Long Ring Long Land’de yaşamak isterdim. Hayatın temellerinin Davy Back Fight gibi absürt oyunlarla belirlenmesi acayip bir fikir. Adanın uzayıp kısalması gibi sürekli değişen ve öngörülemez yapısı da benim için monotonluktan kesinlikle uzak, sonsuz bir macera demek.

1 Beğeni