Arapça, Farsça ve İngilizce öğrenmek istiyorum.
Almanca, Japonca, İspanyolca
Hangi Avrupa dillerini öğrenmek isterdiniz?
-
- İngilizce
-
- Fransızca
-
- İspanyolca
-
- Almanca
-
- İtalyanca
-
- Portekizce
0 oylayanlar
Ben ingilizce biliyorum amma,kusursuz konusmak isterdim.Baska bi dil olarksa hmmm qaliba fransizca ve cince oyrenmek isterdim.Cince oyrenmek bi farkli olurdu cunki 10 insandan 1 i cinceyi biliyordur yada hic 10nuda bilmiyordur bende bu 10 insandan 1 i olmak isterdim.
Evet, bende biliyorum ve kusursuz konuşmak çok istiyorum.
Danismaq diyil konusmak
İngilizce biliyorum. (ne kadar bildiğim tartışılır ama geliştiriyorum her gün)
Rusça’da konuşmaya ihtiyacım var ve bir de söz dağarcığımı geliştirmem lazım.
İspanyolca öğrenmek isterdim hep ve kendi kendime A2 seviyesinde öğrendim. (programlar öyle diyor)
Hangi dilleri öğrenmek isterim konusuna gelirsek galiba arapça ve danca öğrenmek isterdim. Bir de bildiklerimi mükemmel seviyede bilmeyi isterim.
Program olarak memrise ve rosetta stone kullanıyorum. Aşırı derecede tavsiye ederim.
Ben duolingo kullanıyorum.
Tabii o da yararlıdır. Bazen saçma sapan cümleler kursa da. Ancak tavsiyem rosetta stone ve memrise’dır. Ve üçünü birlikte kullanırsanız bence çok daha iyi olur.
Tavsiye için çok teşekkürler.
Rica ederim.
Duolingo güzel ama bazen saçmalıyor.Mesela “I love reading book.” cümlesini “Ben kitap okumayı seviyor.” gibi oluyor.O da çok önemli değil yani.
Busuu+Memrise çok yararlı olabiliyor.
Memrise kullanıyordum.
Ben de duolingo kullanıyorum.
Fransızca ve İngilizce öğreniyorum, Antik Yunanca, Latince ve Mors Alfabesi öğrenmek istiyorum Fransızca ve İngilizce için Memrise uygulamasını kullanıyorum ve tavsiye ederim bu uygulamayı
Japonca hevesi oluyor arada ama İngilizce neredeyse tam bir ihtiyaç. İlkokul da yabancı dilim Türkçeydi :)) (Kürt olmanın dezavantajı) lisede Almanca. Ortaokulda da İngilizce hocamız kendisi bile bilmezken bize öğretemiyordu. Neredeyse hiç eğitim alamadım yani. Şimdiki aklım olsa üniversiteden önce, sonra veya üniversiteye bir yıl ara verip, o bir yılda dil hazırlığı olan herhangi bir bölüm tercih ediip hazırlık okurdum. Şimdi 30 yaşında evde, kursta dil öğrenmek beni aşar :((
Fince ve Japonca, Türkçe’ ye olan benzerliklerinden dolayı öğrenmesi kolaymış. Öğrenmek isterdim lakin dil biraz çaba ve biraz yetenek gerektiren bir şey bana kalırsa. O bende yok
Biliyorsunuz bazı kitapların Türkçe çevirileri yok bende bu kitapları görünce asıl dilinden okumak istiyorum
Benim öğrenmek istediğim diller;
Rusça (az biliyorum)
İspanyolca (az biliyorum)
Arapça
Osmanlıca
Antik yunanca
Japonca
İngilizce öğreneyim yeter.