Travis ve Nora ile birlikte dünyanın en zeki köpeğinin bize ne anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum. Bir köpek düşünün ki telefon rehberinin ne işe yaradığını biliyor. (Nöbet - Dean K. Knootz)
Ezelistan kasabasının kendi halinde sakinlerinden biriyim.Gizemli güçlerin savaş alanına dönüşeceğinden habersiz herkes gibi yaklaşan panayıra hazırlanıyorum.
Nöronik kamçımla birkaç güvenliği felç ettim.
Zaman Çarkı’ndayım. Hangi tarafta olduğumun bir önemi yok ama karanlık sanki göz kırpıyor gibi. Işık, affetsin bizi.
Çıkın Çıkmazı’nda Bilbo ile birlikte gri hokkabaz ve yancılarına çay ve kek servisi yapıyoruz. Görünüşe bakılırsa akşam yemeğine de kalacaklar.
Güncelleme;
ASILIYORUM.
Söğütlerin rüzgarın eliyle bana uzandığı tekinsiz bir gecede gözlerimi kapattım.
Karanlıkta 33 yazar - Söğütler.
Sıçrayan Midilli Han’ında oturmuş kendime çay içiyorum
Telemakhos ile birlikte Odysseus hakkında bilgi toplamaya çalışıyoruz. Şu anda Argos’ta Menelaos’un sarayındayız.
Gilliatt ile birlikte bir kayalığın kırk sayfalık betimlemesini yapıyorum. - evet 40 sayfa- Deniz işçileri Victor Hugo
Zaman çarkı evreninde 7.cilt zaman diliminde sıcaktan dilim damağına, donum popişime yapıştı. Çok sıkıcı ve sıcak bir atmosfer.
The Road evreninde hayatta kalanlardanım. Güneş’i en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum. Her şey çok ıslak, çok boğuk. Yiyecekse hiçbir zaman yeterli değil. Uzaktan küçük bir çocukla bir adam gördüm ama yanlarına gitmeye korktum. Sanırım yakın bir zamanda hayatta kalmayı bırakacağım. Çünkü en kötüsü bir daha sahip olamayacağım eski güzel zamanları hatırlamak.
Midwich kasabasında yaşıyorum. Tüm vücudum kaskatı, soğuk içime işlemiş ve her zerrem sızlıyor. Neden sokak ortasında uyandim?
(Midwich’in guguk kuşları)
Mağaradaki canavara taş fırlatıyorum.
(H.P. Lovecraft - Mağaradaki Canavar)
Tar Valon’dayım Elaida’nın hareketlerini takip ediyorum. Sen nasıl anasın? canavar!! Işık yüreğine merhamet versin
Diskdünya’dan bir anda kendimi Zaman Çarkı evreninde buldum. Sanırım Kenar Çağlayanından düştüğüm için böyle oldu. Morgase ile birlikteyim. Amadicia’dayız. Şuan olaylar olaylar. Sanırım fırsat bu fırsat diyerek Beyazcübbelilerden kaçmaya çalışabiliriz. - Kılıçtan Taç
Fal Dara’dayım. Perrin ve Mat trip atıyorlar.
Şuan tam anlattığın yerde kitabı bıraktım.
Aa aynı yerdeyiz demek ki ben de orada bıraktım şuan. Beyazcübbeliler için Cübbeli Ahmetler yazmamak için kendimi zor tuttum.
@Waxillium
Dün gece ona deli olmuştum zaten