Taliban askerlerinden kaçıyoruz şu an Emirle.
Haklısınız özellikle yapılan bir sürü noktalama hatası benim cümleleri anlamamı zorlaştırıyor bazen
Ejderhaların Dansı kısım 1
Janos Slynt’nin boynunu uçurmak için piç kılıcımı kınından çıkarıyorum ve Kral Stannis ile göz göze geliyorum. Başı ile hafifçe onaylayıp arkasını dönerek içeri giriyor.
AH KRALIM
Yedi yüz seksen kilometre karelik ülkeyi Pteppic ile kaybettik. Neler olduğunu bilen tek bir şey var…
Piramitler - Terry Pratchett
Geralt ile birlikte kasabaya dadanmış bruxaları haklamaya çalışıyoruz. Daha bilgi alma aşamasındayız. Kasabanın hancısına konuyla ilgili sorular sorarken Geralt’ın yaptığı tek şey hmm demek. Bakalım vardır kafasında bir plan, onu uygularız.
Ödül avcıları ile android kovalıyorum.
PKD_ Androidler elektirikli koyun düşler mi?
Metin Savaş - Kuvayı Milliye’nin Hazinesi
Bu bağlamda Balıkesir’de olurdum. Metin Savaş’ın romanlarında Balıkesir’in yeri önemlidir…
Bi’ de blur koymuş Ben bir hafta bulaşmayayım Rıhtım’a
Sorun yok İnstagram’dan yazarım o vakit.
Yok ya telefon numaramı bırakayım sabah namazına “Piramitler!!!” diye uyandırırsın . Alt serisinin ilk kitabı mı o?
Sabah namazı çok geç. Kuşluk vakti daha uygun bana kalırsa.
Bu arada timsahlar ve tanrılar arasında büyük bir mantıksal çekişme yaşıyoruz.
Ek olarak; senin bütün foruma esaslı bir spoiler yeme borcun var. Yaptığın şakadan ötürü. Hiç beklemediğin bir anda bir yerden yazayım da tadın kaçsın. Yaşasın Cadılık!
Ne yazacağımı şaşırdım, yazıp yazıp siliyorum çok büyük özür diliyorum. Diyetimi başka seriden spoiler yiyerek ödemek isterim, Diskdünya olmasın lütfen
“Dios” gibi ben de bu isteğini reddediyorum. Bunu da spoiler içine alacağım ki biraz korkarak aç veya açama. Yine de şunu da belirtmek isterim ki spoilerı bu Piramitler kitabından vermeyeceğim. Her şey güneşli bir günün ilk ışıklarında uyku mahmuru olduğun bir vakitte farkında olmadan gerçekleşecek. İşte o zaman hangi veya kaçıncı Dikdünya kitabından spoiler yemiş olduğunu uykun dehşet içinde açıldığında anlayacaksın. Tabii bunu bir Cadı olduğum için yapıyorum. Cadı olmak zor şey, anlarsın işte. Cadı olmanın gereklilikleri var yani.
Valla gidip Diskdünya okuyacağım. Üç günde bitiririm herhalde seriyi. Korkuyorum patron.
Hiç sanmıyorum.
Zararına Dibbler’ın tüm ısrarlarına karşı ünlü etli böreklerinden yememeye çalışıyorum.
Diskdünya.
Kösem Sultan ile birlikte Sultan İbrahim in bizi sarayda etkisiz bırakması durumunda yapacaklarımızı düşünüyoruz.
David Eagleman ile yaratıcılık denilen şeyin sıklıkla ne kadar türetmekten ibaret olduğunu tespit ediyorum ve şaşkınlıkla ‘‘Steve Jobs bile mi?’’ diye reaksiyon veriyorum. Yanımda David Eagleman var, kendisi bir karakter olmasa da şu anlar itibariyle benim için bir karakter sayılır.
Katır vakfa saldırıyor. Böyle deyince bir acayip durdu sanırım.
Magrat Sarımsak’la birlikte öldürecek elf kovalıyoruz. Kaç tanesini haklayabiliriz bakalım.
Diskdünya, Hanımlar ve Beyler.
Not: Bitireli bir hafta olacak neredeyse.