Hangi Kitabı Okuyorsunuz? (Detaylı İnceleme)

Fantastik denince hep bi’ epiklik beklentisi olduğu için bende, bu kitapta da öyle birşey bekliyordum ama öyle bir kitap değil bunu belirteyim. Aksine hikayesi masalsı, dili şiirsel, işlenişi ve olayları tiyatro oyunu gibi çok hoş akıp giden mini minicik bir kitabımız. Okuması kolay, akıcı ve insanı sarıyor. Karakterleri de ilgi çekici ve hemen kendini hikayeye kaptırıyorsun. Bölümler de kısacık olduğu için bir bölüm daha, bir bölüm daha derken bakıyorsun hemencik bitiyor. Bölüm adları biraz üzücü ama. O bölümde ne olacağını söylüyor yahu. :roll_eyes: Karakterlerin isimleri ise çok hoşuma gitti gerçekten.

Buradan sonrasına spoiler ile ayıracağım. Spoiler değil ama ben kitabı okurken görüp hoşuma gittiği için okumayanların, okurken görmesini istediğim kısa birşey yazacağım.

Karakterin isimlerinin oldukları şeyi tasvir etmesi çok hoşuma gitti gerçekten. Genç kız, Leydi, Kralın Oğlu gibi. -Evet bu kadardı. Pekte uzun değil. :laughing: ayrıca kitap boyunca kafamda Leydi karakterin Malefiz, Genç Kız karakterini tate no yuusha animesinden raphtalia olarak canlandırdım nedense. :roll_eyes: resimlerini de bırakayım.

images

4d927232dce5334877148532f525c65b

Puanım ise: 8.5/10

15 Beğeni