Hangi Kitabı Okuyorsunuz? (Detaylı İnceleme)

Ejderhaların Dansı

Sonunda son kitabı okumuş ve şimdilik ateş ve kan dışında seriden kurtulmuş bulunuyorum. Zira seri çok fazla zamanımı alıp ders açısından biraz engel oldu bana ve bu son kitapta özellikle; artık bitirme derdinden yarım yamalak anlayarak okumuş bulundum. Keşke yazın okusaydım diyorum yani. Büyük ihtimalle tekrar okurum zaten bu yaz ya da diğer yaz.

Yazara ise kınama göndermek istiyorum. Ben seriyi yeni bitirdiğim için minicik bir miktar daha az sorun ediyorum ama böyle bir şekilde-şekillerde bitirilip on sene yazmamak ne demek? :smiley: İnsanda biraz vicdan merhamet olur. Yani seriyi güncel takip etsem kafayı yerdim öyle bir yerden sonra 10 sene beklesem. Yazıktır günahtır.

Kitap hakkında malaalesef pek yorum yapamayacağım bu sefer. Her kitapta olduğu gibi yine olaylar olaylar olarak özetlemek istiyorum. Hem kaçırdığım noktalardan ötürü, hem artık bitsin diye son 250 sayfayı zorlayarak okuduğumdan ötürü hem de tüm seriyi arka arkaya okuyunca artık neyin hangi kitapta olduğunu ayırt edememekten ötürü daha detaylı şeyleri düşünemiyorum. :bender:

10/10 tekrardan tabii ki. :krs:

9 Beğeni