Su Adamı
Dili çok sade ve akıcı idi. Başından sonunda kadar hiç sıkılmadan neredeyse tek oturuşta bitirdim kitabı. Adına yakışır şekilde su gibi akıp gitti yani.
Her ne kadar ele aldığı konu güzel olsa bile işlenmediği için ben bkk serisine yakıştıramadım ama. İlk başları neyse girişti ama ortalardan sonuna kadar brezilya dizisine döndü kitap. Abinin suyun altında nefes alması dışında bilim kurguya dair bir şey yoktu yani o kısımlarda. 240 sayfanın 50 sayfa giriş, 150 sayfa inci, 30 sayfa bilimkurgu olmaya dair şeyleri bize veren biyoloji ve evrim kısmı, 10 sayfa ise kapanış idi. Kesinlikle kitabı çok sevdim ama inci avı ve brezilya dizisiydi yani bence. 
Sonu ise biraz daha detaylı bağlanabilirdi bence kestirip atılmış gibi geldi. Herkesin mutlu olması ve yoluna gitmesi güzeldi lakin gerçek babasının delirip sefil olmasına üzüldüm. -Tabii gerçek baba ise.- Ihtian’ın mercan kayalıklarında ki hayatı ve Salvator ile tekrar kavuşmasını da görmek isterdim. Yine de dediğim gibi eksilerine rağmen çok beğendim tavsiye ederim.