Hangi Mangayı Okuyorsunuz?

Yakında final sınavım var ve notlarım da hiç iyi durumda değil. Sene boyunca yattım. Eğer bu sınavda ve bütünlemede başarısız olursam sınıfta kalacağım. :persevere:

Anlayacağınız baya stresliyim. Karnıma ağrılar falan giriyor korkudan. Bir süre hastalandım bu nedenle geçen hafta boyunca. Ne ders çalışabildim ne de yerimden kalkabildim. Perişan oldum. :man_facepalming:

Bu süreçte benim için tüketmesi en kolay olan şeyden bol bol yedim bitirdim. MANGALAR!!! Mangalar ülkemizde ulaşılabilir olmadığı için Manga Rock Definitive uygulamasıyla telefondan okuyorum. (Hayır, reklam değil ne yazık ki. Keşke üç beş kuruş ateşleyen olsa.:sweat_smile:) Çok güzel şeyler keşfettim. Bir kaçını sizinle paylaşmak isterim.


To Your Eternity
İçlerinden en beğendiğim buydu. Bu maratonumda bir günlük hayatı sorgulama molası vermeme sebep oldu.

Anakarakterin kendi bedeni ya da belli bir cismi yok. Ama cansız olan her şeye dönüşebiliyor. İnsanlığı anlama macerasında bir kimlik kazanıyor. Ölümsüzlüğü yüzünden zaman akıp gittikçe geçmişin arkadaşlıklarını arkada bırakıyor (?) ve yenilerini kuruyor. Geride kalanların her birinden bir ödüncü yanında taşıyor. Bedenlerini!


Chainsaw Man

Fire Punch’ın yazarından yine alışılmışın dışında, yine vahşi bir shounen. Başarılı :relieved::+1:


Skeleton Solider Couldn’t Protect The Dungeon

Genelde webtoon okumam ama bu seferki sayesinde biraz diğerlerinde de kayboldum. Özellikle de isekai (paralel evren) türünde. Bu konuda webtoon camiası sanırım içerik denizine dönmüş. Ayrıca söylemeliyim So I am a Spider, So What? mangasıyla arasında çok benzerlik var. Bunu seven onu, onu seven bunu sevecektir.

Kendini canlandıran necromancer ı kurtaramayan ve ardından öldürülen bir iskeleti izliyoruz. Nedir ne değildir bilmiyoruz ama bu iskelet her öldüğünde tekrar başa dönüyör. Onun için değerli kişileri korumak istiyor. Ama o bir iskelet, hani şu oyunlarda en kolay kestiklerimiz. Allahım çok yaratıcı değil mi? :drooling_face:


Witch Hat Atelier

Yaratıcılık demişken burada çok yeni şeyler var. Sonunda farklı bir büyü sistemi ki ben gerçekten özlemişim böyle kafaya yatan şeyleri.

Cadılık tarihi değişmiş ve yasak sihir tekrar hakimiyeti ele almak istiyor. Eski pointed hatler yenilerinin (abartmayalım, sadece siperleri yok) yerine göz dikmiş.
“Büyü sadece insanlar daha mutlu olabilsinler diye var” düşünceleriyle eğitilen sihire hayran yeni bir cadının hikayesini okuyoruz.

Aşağıdakiler de diğer okuduklarım. Onları diğerlerinden kötü oldukları için değil laf uzamasın diye sadece adlarını yazarak bırakıyorum. Hepsine göz atmanızı öneririm, hatta mümkünse okuyun :innocent:

The Flowers of Evil
Cross Account
Machida-kun no Sekai
Summer Time Render
Hyakumanjou Labyrinth
Miracle App Store
They Say I Was Born a King’s Daughter

7 Beğeni