Nyaa’nın en iyi platform olduğuna katılıyorum fakat altyazılı Anime dışındaki paylaşımların (RAW, albümler, Manga’lar) ilk yayınlandıklarından sonraki ilk birkaç ay içinde indirilmeleri gerekiyor, aksi halde seeder’sizlikten fena çekiyorlar.
Aynen katılıyorum, göz atarken görüyorum baya düşük oluyor bunların seed’leri (hatta çoğu zaman 0 veya 1 oluyor)
Neyse en azından hiç işim olmuyor benim albümle Raw’larla falan.
Ya seveni varsa alınmasın fakat Fire Punch ciddi anlamda boş seri. Felsefik mesajlar vereceğim diye hikayeyi anlatamıyor yazar düzgünce. “Abi ne okuyorum ben ya” dedirtiyor insana bi süre sonra. Onu geçtim, hikayedeki çok kilit noktalar açıklanmıyor bile. Bence biraz da Fujimoto eseri olduğu için abartılıyor.
Serinin psikolojik yönü ve atmosferi ise inanılmaz. O kısma hiçbir lafım yok. Fakat hikaye işleme konusunda baya sınıfta kalıyor bence.
Hocam esasında aylar önce @HamdemitAbi reis önermişti, polarize edici bir eser olduğu konusunda uyararak. Sırası ancak geldi, yeni bitirdim.
Bunu bir kaç farklı yerde kesinlikle yaşadım (kahraman filmi? wat?). İlk chapterlarla harika bir giriş yaptı hikaye, dediğiniz gibi atmosferi ve psikolojiyi çok güzel işlemişler. Zamanla hikaye kuytuda kalmış jrpg hikayesine döndü, nasıl olduğunu ben de anlamadım. Hikayenin işlenmesi konusunda da katılıyorum, sıklıkla çiğ kalmıştı baya birşey.
Ama okuduğuma da pişman değilim pek. Yine de çoğunlukla sadece ilk bir kaç chapter’ıyla aklımda kalacak kendisi.
Sonu kötüydü gerçekten. Aceleye gelmiş gibiydi hatta artık yazar yazmak istemiyormuş da kenara atmış gibiydi. Chainsaw’da da var böyle bir sıkıntı. Yine açıklanmadan bitecek bölümler olacak. Fire Punch bana hep kopuk kopuk hikayelerden oluşuyormuş gibi geliyor. Kimisi iyi kimisi kötü. Agni’nin kurtardığı kızı yaktığı bölüm ya da güçleri olan insanların enerji santrali olarak kullanılması gibi hikayeler tüm okuyucuları çıldırtmıştır sanıyorum. Son hikaye gerçekten kötüydü. Kız kardeş hikayesini de beğenmemiştim. Ve yazar çok acımasız, hikayede önemli sandığınız insanlar birden yitip gidebiliyor. Hikaye anlatımı oldukça farklı bir yazar.
Hocam Fujimoto’nun topu topu 2 eseri var zaten. Gerisi one-shot. Herkes Fire Punch’la tanıdı onu. Yanlışım varsa düzeltin. İlk eserinde yazar hype ı olacağını sanmıyorum.
@nefarrias_bredd hocam siz sadece giriş kısımlarından keyif alıyorsunuz herhalde
@Buggy doğrudur hocam. Bana tam tersi gibi geliyor. Çünkü ben ilk Fire Punch’a denk gelmiştim. Öneri platformlarında sıkça görüyordum. Hatta Chainsaw’a başladığımda da yazmıştım foruma. Belki bu yüzden ben farketmemişimdir. Tam tersi şekilde bende Chainsaw için hype olmuştu.
Katıldım.
Hahaha evet, bu başıma sık gelen bir şey. Açıkçası ben bunu kendimin başlangıç sevmemden ziyade doğal seçilimin bir sonucu gibi düşünüyordum. Rekabetin kızgın olduğu bir manga piyasası var, okuyucuyu baştan yakalamaya optimize hikayeler görmemiz normal gibi geliyor bana. Bazı mangalarda (ve animelerde, özellikle de -Allah affetsin- isekai türünde) yazarın/çizerin barutu fazla erken bitiyor, bunu net hissedebiliyoruz.
Bu serinin bence bilinirliği Chainsaw Man çıkınca arttı ya. Chainsaw Man manga sektörüne bomba gibi düşünce millet yazarın diğer eserlerini araştırdı direkt. Bazen sırf Chainsaw Man’i övenler bunu okuduktan sonra bunu da övüyormuş gibi hissediyorum ben.
Çoğu kişinin Fire Punch’ı, Chainsaw Man den sonra okuduğuna adım kadar eminim. Pek bilinmiyordu bu seri önceden. Hatta neredeyse hiç bilinmiyordu desem abartmış olmam yani.
Uzumaki’den ilk preview geldi. Seri Ekim 2022’de yayınlanacak.
Allah korusun. Böyle bir şeyin çıkacağından haberdar değildim.
Ağır küfrettim ben bu habere. Yahu 4 bölüm 4. Nedir bu ya. 4 bölümü izletemediler bi. Birde aman aman bi animasyon olsa bir şey demeyeceğim. Zaten duyurulalı kaç sene oldu, birde 1,5 sene daha ertelemişler ya. Gerçekten yuh.
Ne zaman başlıyor tarih belli mi?
Henüz resmi bir tarih yok. Ancak, muhtemelen ekim 2021 ya da ocak 2022’de başlayacak.
Mappa aldı başını gidiyor. Attack on Titan, Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man…
Biz Jujutsu Kaisen’in animasyon kalitesine coşmuştuk fakat bu ondan da iyi duruyor. Şu anime ciddi ciddi son yılların en iyi animesi olacak. Animasyon, art style ve renk paleti muhteşem duruyor. 2014 de ki Attack on Titan etkisini yaratabilir.
Daha animesi bile çıkmadan bu kadar popüler olan bir seri neredeyse hiç görmedim.
Bluray’i beklemeden 13 ağustos’ta son filmi izleyebileceğiz.
Vinland Saga’nın 2. sezonu onaylandı.
One Pierce izleyenler anime ne durumda ? 750. Bölümde bırakmıştım seneler önce, o zaman güncele gelmiştim biriksin diye bekledim fazla birikti şimdi de. Hızlandı mı anime?
Malum bir sebepten ötürü izlemediğim için net yorum sunamayacağım ama mangaka’sı 2018 yılında seriyi 5 yıl içerisinde bitirmek istediğini söylemişti. Yani hikayenin 2023 gibi bitebileceği varsayılabilir.
Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var da onu danışmak istedim. Ben turkanime.net sitesinden izliyorum ama bir süredir liste kısmına yeni bir şey ekleyemiyorum. Mesaj attım lakin dönüş olmadı. Siz de bunu yaşıyor musunuz? Nasıl düzeltebilirim? Çok canımı sıkmaya başladı.