Anime Genel Muhabbet Başlığı

Sonu kötüydü gerçekten. Aceleye gelmiş gibiydi hatta artık yazar yazmak istemiyormuş da kenara atmış gibiydi. Chainsaw’da da var böyle bir sıkıntı. Yine açıklanmadan bitecek bölümler olacak. Fire Punch bana hep kopuk kopuk hikayelerden oluşuyormuş gibi geliyor. Kimisi iyi kimisi kötü. Agni’nin kurtardığı kızı yaktığı bölüm ya da güçleri olan insanların enerji santrali olarak kullanılması gibi hikayeler tüm okuyucuları çıldırtmıştır sanıyorum. Son hikaye gerçekten kötüydü. Kız kardeş hikayesini de beğenmemiştim. Ve yazar çok acımasız, hikayede önemli sandığınız insanlar birden yitip gidebiliyor. Hikaye anlatımı oldukça farklı bir yazar.

Hocam Fujimoto’nun topu topu 2 eseri var zaten. Gerisi one-shot. Herkes Fire Punch’la tanıdı onu. Yanlışım varsa düzeltin. İlk eserinde yazar hype ı olacağını sanmıyorum.

@nefarrias_bredd hocam siz sadece giriş kısımlarından keyif alıyorsunuz herhalde :grinning_face_with_smiling_eyes:

@Buggy doğrudur hocam. :face_with_monocle: Bana tam tersi gibi geliyor. Çünkü ben ilk Fire Punch’a denk gelmiştim. Öneri platformlarında sıkça görüyordum. Hatta Chainsaw’a başladığımda da yazmıştım foruma. Belki bu yüzden ben farketmemişimdir. Tam tersi şekilde bende Chainsaw için hype olmuştu.

1 Beğeni