Öncelikle tebrikler.
Bahsettiğiniz sahafı inceledim biraz. En sevmediğim sahaf çeşidi. Çektiği fiyatların insafı yok. Böyle yerlerden kitap alınmamasını tavsiye ederdim. Yine de kendiniz bilirsiniz.
Öncelikle tebrikler.
Bahsettiğiniz sahafı inceledim biraz. En sevmediğim sahaf çeşidi. Çektiği fiyatların insafı yok. Böyle yerlerden kitap alınmamasını tavsiye ederdim. Yine de kendiniz bilirsiniz.
Bu da ciltlisi
Ciltli tekrar baskılar;

Güzel haber, Dostoyevski’nin Stepançikova Köyü ve Öteki kitapları da bu kez 2. baskıları yapılır umarım.
Gözüm bandrol sayfasında. Denk gelirsem atarım mutlaka 
Milletlerin Zenginliği gelmedi bir türlü 
@Strenergy yüzbaşının kızı muhteşem olmuş.
@alper kesin yapılır Dostoyevski. Sıkıntı yok.
@Leingrad hocam yeniden çevrildiği için biraz sürer o. Az daha sabredelim gelecek.
Bu iki kitabı yapmadılar, 2010 ilk baskı diğer kitapları 2. 3 baskıları gördü ama bu iki kitap yapılmıyor nedense. Ölüler Evinden Anılar bile 3. baskı gördü, Stepançikova köyü neyse ama Öteki’nin baskı görmüyor ya da talep görmüyor oluşu ilginç
Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bu konuda desteği olan. Siteyi de bu konu sayesinde keşfettim 
Hoşgeldin hocam. İyi eğlenceler
Konu içerisinde güncelleme yapılıyor. Bundan böyle kitap isimlerine tıkladığımız zaman kapakları görebileceksiniz.
Sadece bu düzenleme için değil diğer konu başlıkları için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık şu kadar kitap kapağı baya uğraştırır sizi
Bende teşekkür ederim bu düşüncenden dolayı.
Bu arada 100 gitti kaldı 271.

Aman kaydırma yapma sonra dahada ugraştırır 

Her kapak numaralı olduğu için sıkıntı yok
Hocam eline sağlık. Bu iş için işsiz olmak gerekmiyor değil mi?
Senin adına üzülmek istemiyorum.
Yok gerekmiyor. Yıllık izinde olmak gerekiyor.

O zaman kolay gelsin sana 
Kesinlikle dediğine katılıyorum hocam. Lakin bende asla yüksek meblağ ödeyecek durumda değilim. Misal Illimunations’ın ciltlisini 20 tl ye aldım. Arabeskler’i 50 tl ye aldım vs.
Ben özellikle çok fahiş fiyat biçen kitapçıları da takip ediyorum ki herkese öneririm. Yukarıda bu seti tamamlamak isteyenler için tüyolar vermiştim. Şimdi bu önerilere mutlaka fahiş fiyattan bu kitapları satan sahafları da takip etmeyi öneriyorum. Neden?
Örneğin bir kaç gün önce nadirkitapta Ploutos( Servet) adlı kitabı gördüm. Fiyatı 120 tl. Bende olmayan ancak baskısı olan bir kitaptı. Hemen iş kültürün sayfasına gittim ve burada tükenmiş olduğunu gördüm. Ardından eganba kitapyurdu vs gibi sitelerde stokta olduğunu görünce hemen aldım. Diyeceğim şu ki fahiş fiyat biçen kitapçıların sattığı ciltli kitapları takip ederseniz tamamen onların eline düşmeden önce tükenmeden alabileceğiniz kitapları da ayırabilirsiniz.