Vay be eksik olan 7 kitaptan ikisi çıkıyor. Hafız divani ve Seyir defterleri. Geriye son 5 tane kalıyor. Nadirkitaptaki Sis biraz ucuz olaydı 4 kalacaktı. Onu da bekleriz artık.
Senin adına çok sevindim hocam.
Benim için de yılbaşı hediyesi oldu Köpeğiyle Dolaşan Kadın ve saydığınız iki kitap.
Karton kapak Sis kitabı Kitapyurdunda yaklaşık 1000 tane satılmış, umarım o da basılacaktır. Lakin ben hala Dostoyevski - Öteki neden hala tekrar basılmadı anlamış değilim. 
Yeni baskı için bandrol alındığında yeni baskının satışa düşmesi ne kadar sürüyor bilgisi olan yazabilir mi?
Genelde 3-5 hafta arasında değişiyor. İş Kültür’ün bu süre zarfını aşması nadirdir.
Ciltli tekrar baskılar;

Bu eserler artık erişilebilir durumda mı yoksa biraz daha beklememiz mi gerekiyor? Bir yüzbaşının kızı lazım da 
Edit : girmişler sistemlere tamamdır.
İş bankasından bir zam bekliyordum ama bu kadarını değil. Özellikle klasikler okurun belini bükecek gibi görünüyor. Örneğin Savaş ve Barışın etiket fiyatı yanılmıyorsam 90 lirayken bugün itibariyle 120 lira olmuş.
Bir iki kitap güncellenmiş. Sefiller de liste fiyatı 120tl olmuş mesela. Hakkımızda hayırlısı.
İdefix bazı ciltlileri epey düşürmüş. Son son kaçırdım dedikleriniz varsa belki işinize yarar.
Fiyat düşürmemişler aslında. Liste fiyatları güncellenmiş. İndirim oranı yüksek görünüyor satış fiyatı sabit kalınca.

İki Şehrin Hikâyesi için az kaldı 
Tembellik Hakkı - PAUL LAFARGUE
Papağanın Yetmiş Masalı - Şukasaptati
Bu kırmızı kapakları kitapyurdunda bulamadım
Hangi sitede mevcuttur acaba ??
Ciltli kitapların tamamı kırmızı kapaklı zaten. Üstündeki beyaz kağıt şömizi çıkartınca altından işte o gördüğünüz kırmızı bez cilt çıkıyor.

Burcu Hanım sormazsam çatlayacağım. Kanlı doktor eldiveni neyi simgeliyor acaba?
Tabi hemen merakinizi gidereyim .
Buraya üye oldum benden bir kapak resmi istedi birde profil resmi bende hayatımdaki iki önemli şeyden biri olan mesleğimi profil fotoğrafı kitaplarımı ise kapak fotoğrafı yaptım 

@Alladierre teşekkür ederim . Klasiklerden elimde hic ciltli yoktu .