Hocam bi steteskop falan koyaydınız ![]()
Anladım. Başarılar dilerim ![]()
Hocam bi steteskop falan koyaydınız ![]()
Anladım. Başarılar dilerim ![]()
Steteskopla gezmeyi sevmiyorum her daim ciğer dinleme durumunda olmak hastalardan kurtulamamak demek ( gızım pek hırıldeyon dönen de bi dinleyve:wink: gibi )
ama 7 24 eldiven şart 
Teşekkür ederim .
Okuyup “en” diyebileceğiniz klasiklerden önerileriniz neler olur ??bir-kac adet okudum .( suç ve ceza öteki beyaz geceler idam.mahkumunun son günü zincire vurulmuş prometheus babalar ve oğulları kendime ait düşünceler paralel hayatlar yeraltından notlar insan ne ile yaşar efendi ile usagi ivan ilyicin ölümü yaşlılık üzerine gibi )
Is bankası yayını olarak sipariş vermek istiyorum cok etkilendim diyebilenlerden öneriler bekliyorum 

Oblomov
Karamazov Kardeşler
Savaş ve Barış
Sefiller
Notre Damme ın Kamburu
Budala
Germinal
O kadar çok ki şu anda diğerlerine haksızlık ettiğimi düşündüğüm için suçlu hissediyorum.
Ilk dordu sepetimde idi diğerlerini de atıyorum
teskkurler
Faust basılacak mı bu seride? Sizce beklemeli miyim yoksa çevirisi kaliteli, önerebileceğiniz bir yayınevi var mı?
Ben Goethe bekliyorum açıkçası. Faust’da bu yayınevi basar belki diye almadığım kitaplardan biri.
Ha emin miyim, değilim. His sadece.
Bekleyim o zaman. Çok teşekkür ederim @BiblofilYouTube @AugusteDupin
Vay be. İş Kültür 6. Hissi oluştu galiba 
Edmond Rostand- Cyrano de bergerac, şayet tiyatro seviyorsanız ve şiir seviyorsanız biçilmiş kaftan
@BiblofilYouTube Mister Pickwick’in Serüvenleri de çıkar mı?
sen bilirsin 
YKY’den mi alsam beklesem mi?
Valla ben de genelde atıyorum ama bak yine tutturdum
Yeni kitaba çok sevindim. 2020’de 1 tane daha Dickens gelir mutlaka.
Dickens tüm hızıyla devam eder ama öncelikli beklediğim kitaplar,
Oliver Twist
Büyük Umutlar
Küçük Dorrit
Müşterek Dostumuz
Antikacı Dükkanı
Kasvetli Ev
Zor yıllar
Bunlardan sonra plase,
Bay Pickwick’in Serüvenleri
Dombey ve oğlu
Perili ev
falan filan…
Benim tahminim ise sırada,
Oliver Twist
Büyük Umutlar
Müşterek Dostumuz
kitaplarından biri olduğu.
Mister Pickwick’in Serüvenleri Kazım Taşkent Klasik Yapıtlar Dizisi’nde çıkmıştı. Ha ciltli şekilde Hasan Ali Yücel Klasikleri’nde gelirse süper olur tabii:)
HAY’dan gelmesi uzun sürer galiba, ben muhtemelen bir kaç aya YKY’den alır okurum
Yky den almalısınız çünkü tektaş ağaoğlu çeviriyor kitabı ben durgun akardı don kitabını da onun çevirisinden okumuştum efsane bir çeviridir, yky den roza hakmen çevirse pickwick i anca belki öyle alınır onun dışında kazım taşkent
Kafalar karışık biraz galiba ![]()
“Insancıklar, Uğultulu Tepeler, Faust , Mesnevi” eserleri çeviri aşamasındaymış.
Not: takip etmiş olduğum okuma grubunda paylaşılmış.
Güzel seçkiymiş. Umarım bir an önce gelir.