Bende de sadece Cyrano ve Katıksız Mutluluk eksik kaldı. Bir de Divan’ı Kebir’i henüz almadım.
Seride baskısı eksik kitapların bir çoğunu İstanbul’daki kırtasiye/kitapçılarda buldum. Eksiği olan arkadaşlara tavsiye ederim. Tahminim 2012-2013 yılları gibi İş Bankası irili ufaklı kitapçılara, kırtasiyelere bir stand göndermiş ayrıca belli sayıda kitap vermiş. Ben yaklaşık 15-20 baskısı olmayan kitabı bu kitapçılardan neredeyse tanesi 20-30 lira gibi bir fiyata aldım. (Envanter güncellerken fiyat da güncellemedikleri için 10 yıl önceki fiyatlar kalmış sistemde. Hatta bir tanesi satış yapmayacaktı bana, ama mağaza müdürü satış elemanına engel oldu fiyat neyse odur dedi ve satış yaptı)
Bu kitapçılar sahaf değil altını çizerim. Mahallelerde bulunan hem kitap rafları olan ama ana gayesi kırtasiye olan yerler. Aldığım tüm ürünler orjinaldi. Muhtemelen kıyıda köşede kaldığı için o 10-11 yıllık kitaplar orada öylece kalmış yıllarca. Hatta mesela artık baskısı bulunmayan Sefillerin 5 kitaplık kutulu versiyonunu dahil ambalajı açılmamış bir halde buldum, 200 liraydı fiyatı onu da aldım.