Hayran Kitap Kapakları

Fan Fiction oluyor da Fan Book Cover neden olmasın diyerek giriştim bu işe (güler). Bazen bir kitap alırsınız da “ah keşke böyle yapmayalardı kapağı” dersiniz ya işte derdinizin dermanı bu başlık (güler). Forumda çok iyi çizimler yapan arkadaşlarım var, onların sayesinde buralar hep almaşık kitap kapaklarıyla dolacak.

Ben başlayayım.

1. Çizim bana ait değil. Sadece tasarım ve yazı uygulama benim. Blur fikri benim. Eskitme fikrini google araştırmalarım sırasında gördüm.

2. Resim bana ait değil, google görsellerde buldum; lakin üzerinde çok oynama yaptım. “O” harfini ağıza uygulama fikri bana ait, yazı uygulama benim.

3. Fikir, tasarım bana ait, lakin yazı için: http://weavesilk.com/

6 Beğeni

Çok güzel bir çalışma olmuş.Özellikle O’nu kapak tasarımını çok beğendim.

1 Beğeni

Tam tersi O’nun tasarımını hiç beğenmedim, ne o öyle ağzında emzik var gibi.
Diğer ikisi fena değil.

Farklı bakış açısı :slight_smile:

1 Beğeni

3 Beğeni

Bu kitabın kendi kapağını hiç sevmiyorum: https://canyayinlari.com/Kitaplar/roman/21400/asiklar-delidir-ya-da-yazi-tura

1. Yazı biçimi seçimleri ve resim uygulama beni, DNA sarmalı kum saati birleştirme fikri benim.

1. Özgün yazı biçimi içine dna/kum saati fikrini yerleştirdim.

4 Beğeni

İlk tasarım kompozisyon olarak çok başarılı. Kitabı okumadığım için içerikle olan bağlantısını çözemedim ama yine de çok beğendim.

Bir de gözlerim bö!'yü aradı. Sevilen bir yayıneviydi o, yine görmek isterdik. :sweat_smile:

1 Beğeni

Estetik bir bakış açısı ile baktığınız zaman kırk yıllık palyaço, ne yazık ki emzikli bir bebeğe dönüşmüş. Zevkler ve renkler tartışılmazmış, ne diyelim.

1 Beğeni

Kendi tasarladığım ama kullanılmayacak olan kapakları buraya atmak istedim. Tasarladığım kapakları ara sıra buraya atacağım. Hiçbiri resmi değildir. Yayınevi kurmacadır.

Off Armageddon Reef - David Weber

6 Beğeni

Eğer Yüksek Şatodaki Adam Bilimkurgu Klasikleri’nden çıksaydı nasıl bir kapağa sahip olurdu?

6 Beğeni

Böyle olacaksa müthiş olurdu. Kapağın aynısını önce kırmızı sonra da beyaz yapıp göndersene bi.

1 Beğeni

Valla müsait olsam üzerinde daha çok çalışacaktım. Yarın müsait vaktim olursa Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi? ve Sondan Bir Önceki Gerçeği yapmaya çalışacağım.

4 Beğeni

İthaki BKK’nde Philip K. Dick göremeyecek olmamız çok fena koyuyor. Yaramı deşme n’olur.

Şuradakini uyarlasalar müthiş olurdu. Hamburger metaforu: Alternatif Kitap Kapakları - kaanaskin93 tarafından #12

1 Beğeni

Neden bilmiyorum Hayvan Çiftliği denince aklıma ilk domuz değil de bir ahşap pano geliyor, derme çatma. Ve üzerinde çarpık yazılar. Canva’da bir şeyler yapmaya çalıştım. Bir de yayınevi uydurdum: Hınzır Kitap

(Hınzır Kitap belki 1984’ü de yayınlar. Belli mi olur?)

3 Beğeni

Hınzır Kitap’tan 1984:

1 Beğeni