Fan Fiction oluyor da Fan Book Cover neden olmasın diyerek giriştim bu işe (güler). Bazen bir kitap alırsınız da “ah keşke böyle yapmayalardı kapağı” dersiniz ya işte derdinizin dermanı bu başlık (güler). Forumda çok iyi çizimler yapan arkadaşlarım var, onların sayesinde buralar hep almaşık kitap kapaklarıyla dolacak.
Ben başlayayım.
1. Çizim bana ait değil. Sadece tasarım ve yazı uygulama benim. Blur fikri benim. Eskitme fikrini google araştırmalarım sırasında gördüm.
Estetik bir bakış açısı ile baktığınız zaman kırk yıllık palyaço, ne yazık ki emzikli bir bebeğe dönüşmüş. Zevkler ve renkler tartışılmazmış, ne diyelim.
Kendi tasarladığım ama kullanılmayacak olan kapakları buraya atmak istedim. Tasarladığım kapakları ara sıra buraya atacağım. Hiçbiri resmi değildir. Yayınevi kurmacadır.
Valla müsait olsam üzerinde daha çok çalışacaktım. Yarın müsait vaktim olursa Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi? ve Sondan Bir Önceki Gerçeği yapmaya çalışacağım.
Neden bilmiyorum Hayvan Çiftliği denince aklıma ilk domuz değil de bir ahşap pano geliyor, derme çatma. Ve üzerinde çarpık yazılar. Canva’da bir şeyler yapmaya çalıştım. Bir de yayınevi uydurdum: Hınzır Kitap