Herge'nin Tenten'in Maceraları Çizgi Roman Serisi (Alfa Yayınları)

Arkadaşlar üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de sorayım istedim. Bu citli basımlar durdu galiba ?

1 Beğeni

İptal olmadığı sürece sorun yok bence, 2022 sonuna doğru bitirebilirlerse harika olur. Yaz bitmeden en az bir cilt daha çıkacaktır diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Uzun zaman oldu derken, 2 Cilt Nisan ayında çıkmış daha :slight_smile:

Alfa kolay kolay yarım bırakmaz bu işi.

3 Beğeni

Hatta normal baskılar da durdu. Serinin bitmesine çok az kaldı ama devamı gelmiyor.

1 Beğeni

Erdal Bey orada açık açık yazmamışım, konudaki son mesajın üzerinden uzun zaman oldu manasında söylemiştim.
Tenten’i kesik kesik okumuştum zamanında. Şöyle citlli bir şekilde toptan alıp hepsini bitirmeyi amaçlıyorum.

2 Beğeni
3 Beğeni

D&R’ın sitesine ne zaman eklenir acaba? Çünkü D&R’da şu an Alfa %37 indirimde ve ininal ile birleştirince %50 civarı bir indirim oluyor.

1 Beğeni

Emekdagıtım sitelerine eklenmiş. Muhtemelen bugün yarın Prefix sitelerinede eklenir.

Alfa İndirim ile birleşince ininal kampanya iyiymiş. Umarım 1 hafta daha devam eder.

1 Beğeni

Son sayı kaldı. Sürpriz yapıp 24 sayıyı içine alacak
2veya 3 koleksiyon kutusu bassalar keşke.
Red kit de olduğu gibi

2 Beğeni

Ciltlerden birini 1cm civarı daha uzun basmıştı Alfa. Sonraki baskılarda düzelttiler mi bilmiyorum. Belki ondan ötürü kutu işi biraz sıkıntılı olabilir.

4 Beğeni
3 Beğeni

Ciltlilerin sırt kısmını merak ediyorum .Tamamlanınca sırtta bir görsel oluşuyor mu acaba?
İlk iki ciltten anlaşılır .
yukarıda ki mesajlarda kırmızı ve mavi ciltli kutulu set örneklerinde olduğu gibi olsa çok da iyi olur…

1 Beğeni

image

Hadi bunu da basın bitirelim bu seriyi.

4 Beğeni

Bu seriyi paket halinde satan online site var mıdır?

1 Beğeni

Ciltli versiyonlarını alan var mı? Bugün aldım ve ikisinde de baskı hataları çıktı. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

2 Beğeni

Nasıl bir baskı hatası var ? Ben de dün sipariş verdim, sorun büyükse iptal edecem.

1 Beğeni

2 Beğeni

İlk görsel kabul edilebilir de siyah-beyaz olanlar kötüymüş.
Hangi ciltten bu resimler ?

1 Beğeni

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakma. Renkli olan 2. Kitap siyah beyaz olan 1. Kitap

1 Beğeni

Bir kaç kişiye sordum,aynı hatalar mevcut malesef,İptal edip 2. Baskıyı bekleyecem artık yardım için teşekkürler.

2 Beğeni