Pine Barrens Tree Frog, 1983
Bighorn Ram, 1983
Grevy’s Zebra, 1983
Black Rhinoceros, 1983
Andy Warhol
Gustaf Fjaestad
Ben pek tablolara ilgili değilim ama size annemin yaptığı bazı tabloları gösterebilirim. Hatta daha fazlasına bakmak için @art_emekpinar isimli instagram hesabına bakabilirsiniz. Biraz reklam yapmış gibi oldum.
Havran’lı Raif Efendinin gençliğinde hayran olduğu portreyi benzettiği Andrea del Sarto - Madonna of the Harpies’i Arpie Madonna’sı
The Making of the Perfect Martini (Kusursuz Martiniyi Yapmak [Yaparken?]), Guy Buffet, Litografi, 2000
Bir votka reklamı için yapılmış olduğunu gördüm ancak barmenin hareketlerinin resmedilişi oldukça hoşuma gitti, bu yüzden paylaşma gereği duydum.
2016 yapımı Aynı isimli bir film var, izlemediyseniz tavsiye ederim bu tabloyla yaptığı bağlantı müthişti.
Yanlış hatırlamıyorsam ikinci tabloda ressam kendisini de resmetmişti. Sağdaki kırmızılı asker olabilir tam hatırlayamadım.
Çok güzel bir konu olmuş neden devam etmediğine şaşırdım.
Bende Goya’nın “The sleep of reason produces monsters”, Aklın Uykusu Canavarlar Yaratır tablosu ve Dali’nin “The Sandman”, Kumadamı ile devam edeyim.

Bir de Dali severler için şöyle bir şey vardı, Dali’nin dunyasına 360* bakış, telefonunuzu hareket ettirerek istediğiniz yere gidebiliyorsunuz, benim çok hoşuma gitmişti, umarım link eklemeyi başarabilirim.
Dali 360 harikaymış VR gözlükle tadından yenmez.
Kesinlikle. Adamın kafasının içindekilere en yakın olduğum an gibi gelmişti ilk girdiğimde hala arada dönüp bakıyorum.