Howard Phillips Lovecraft Kitapları

Güzel liste. Alfa’da eksik olan öykü bu: wikizeroo.org

1 Beğeni

@oguzeren güzel çalışma olmuş teşekkürler.

@alper ikisi de aynı metni kaynak alıyorsa (August Derleth tarafından 3 cilt olarak hazırlanan Omnibus derlemesi) ne bileyim kafalarına göre çıkarıp eklemişler gibi gibi…

Aman boşver kafam karıştı salla gitsin alıp okuyacağız artık böyle toplu olarak alternatif yok gibi: Dost var o da kara sahaf borsasına düşmüş :upside_down_face:

1 Beğeni

Alfa karton kapaklarda ve dolayısıyla yeni ciltli baskılarda her öykü öncesi aşağıda örnek olarak paylaştığım sayfa gibi öykü hakkında kısa bilgiler var.

@oguzeren arkadaş eksik olan öyküler Dost baskısından. Bu durumda şöyle olmuş olabilir çevirisi yapılan derleme 1963 -1965 arası basılmış. Sonradan bulunan öyküleri olmuş olabilir, çevirmen eski çevirisine bunları dahil etmiş olabilir.

5 Beğeni

Bir alıp okumak lazım. Kısa bilgilendirme kısmı güzel olmuş. :+1: :slightly_smiling_face:

Almakta kararsızdım(Bir alayım bir almayayım) ama sen de eseri hemen göz ardı etmemen gerektiğini yazdığın cevaplarla gösterdin. O yüzden teşekkürler @alper şu bilgilendirme kısmı çok hoşuma mı gitti ne! :sweat_smile:

@Agape sağda solda büyü yapıp mesajları birleştiriyor. Dikkat edelim @alper radarına girmeyelim. Ancak içimde muazzam bir dürtü var alt alta bir sürü mesaj yazasım geliyor. Başkalarına ayıp olacak diye yapamıyorum. :rofl:

1 Beğeni

Keşke Agape demeseydin, keşke çağırmasaydın, kurbağa yapmak için beni arıyor :slight_smile:

2 Beğeni

Bölüm ½&^#: Daha

Daha önce uyarılanlar, daha sonra önceki uyarıları, daha da sonra detaylıca düşünmek üzere daha sonralığın üç günlük sessizliğine gönderilerek daha sonra geldiklerinde önceki hatalarını çok daha sonra yeniden yapmamaları beklenir.

• Agape ve İçindeki Agapeler Not Defteri
3 Beğeni

Bunu bilmiyordum. Yurt içinde evet muaf ama gümrükte muaf olduğunu düşünmedim. Kesin vergi vardır dedim geçtim açıkçası. Uygun fiyat ve ücretsiz kargo bulup denemek lazım o zaman.

@Ozgur Evet korsandan ben de uzak durmak istiyorum ama dijital ürünler sanki benim olmuyormuş gibi geliyor. Bu ön yargılarımı atabilsem çok daha iyi olacak benim için :sweat_smile:

1 Beğeni

Kargo dahil görebildiğim en iyi fiyat Book Depository’de, 102TL.
Hatta şu an Asimov kitaplarında da güzel indirimler mevcut.
Diğer bir alternatif olarak pandora.com.tr’ye de bakabilirsiniz. Stoklarında olmayan kitaplar için fiyat teklifi hazırlıyorlar bir kaç günde.

1 Beğeni

Sana diyor @alper

s-bec43368edef18b4fd245bb40ebcbfad51bc6a4b

2 Beğeni

Fazla ses çıkarmıyor, yakalanmamak için başlıklar arasında hızlı geziniyorum.

@oguzeren Poetry and the Gods olduğu baskıların listesi burada var. Daha detaylı bibliyografya ise burada mevcut ama ayıklamak bana zor geldi.

2 Beğeni

Açılan mezar hikayesinin nereden geldiğinin bilinmemesi cok acayibime gitti.
Alfa 7. kitaptayım ama daha o hikayeye gelmedim.

Akşam eve gidip bakana kadar merak ederim şimdi ben, açılan mezar hikayesinin tepesindeki kısa bilginin oldugu sayfayı çekip resmini yukleyebilecek olan var mı :sweat_smile:

1 Beğeni

teşekkür ederim weird tales te bile yayınlamışlar, adamın hikayesini sorguladım resmen :smiley:

Yani ne diyeceğimi bilemedim yorumsuz paylaştım ben de :smile:

Orijinali bu oluyor o zaman;

The Disinterment
By H. P. Lovecraft and Duane W. Rimel

1 Beğeni

Aha olan ilk gününden alan bana oldu :smile:

2 Beğeni

Bana da oldu diyeceğim ama ben bilerek aldım. :slight_smile:

1 Beğeni

Senin Alfa ile aran iyidir bize bir ayraç ayarlasınlar o fikri sevmiştim :smile:

@Strenergy ‘nin arası iyi :slight_smile: Bu arada Tolstoy Savaş ve Barış ciltli baskı sen kitabevine gittiğinde kutulu olarak mı satılıyordu.

Alıp almamakta kararsız olanlar için çok iyi oldu. 2. baskıyı gönül rahatlığıyla bekleyebilirim artık. :cowboy_hat_face: