İlk gotik öykü kitabım çıktı: Sonun Arzusu

Selamlar! Ben Caner! Bugün çok mutluyum. İlk öykü kitabım Sonun Arzusu çıktı.

Ben Edgar Allan Poe’ya hayranlık duyan biriyim. Onla ilk tanıştığımda baya dibim düşmüştü. Zekasına hayranım Poe’nun. Benim gotik edebiyata adım atmamı, “Gotik edebiyat diye bir şey varmış” dedirten Poe idi. Tabii ki başkası olamazdı.

17 yaşımdan beri, şu an 20 yaşımdayım, psikiyatrik mücadelelerin içindeyim: önce majör depresif bozukluk, ardından bipolar bozukluk (mixed tip) tanısı aldım. Bu süreçte çok acı çektim, yıprandım, tükendim. Depresyon, gerçekten çok başka bir şey… Bu mücadele, beni içsel sorgulamalara yöneltti ve kendi bilinçdışımın kaotik dünyasına daha derin bir şekilde bakmama neden oldu. Son dönemde doğru ilaçlarla daha iyiyim, ama bu süreçte yaşadığım acılar, psikolojiye olan merakımla birleşti. Üstüne bir de Edgar Allan Poe ve gotik edebiyat hayranlığım eklenince, duygularımı ve kaosumu ifade etmenin en iyi yolunu yazmakta buldum. Sonuç itibarıyla 8 kısa gotik öyküden oluşan bir kitabı konuşuyoruz. Bu öyküler, bilinçdışının serbest akışıyla şekillendi; duygular, düşünceler, kaotik durumlar ve varoluşsal sancılar, her bir hikayede kendine yer buldu.

Arka kapak yazısı:

Karanlık, melankoli ve bilinçdışının derinlikleri…
İnsan ruhunun en karanlık köşelerinde gezinen, bilinçdışının yankılarını taşıyan bu öyküler, sizi kasvetli ormanlardan, yalnız ruhlara, öz-cinayetlerden, varoluşun uçurumuna sürüklüyor. Sonun Arzusu, düş ile gerçek, korku ile arzunun iç içe geçtiği, gotik atmosferin kasvetli yankılarını hissettiren bir yolculuk.
Bilinçdışının en derin sırları, varoluşun sancıları ve kaçınılmaz son… Kendi karanlığınıza bakmaya cesaretiniz var mı?

“Karanlıkta gezen gölgeler olarak varız. Kontrolü kaybedip gölgenin kontrolü aldığı bir durumda, ölüme gitmek için koşadurur bir halde kendimizi bulabiliriz.”

Umarım ilginizi çekecek, beğeneceğiniz bir öyküler bütünü olmuştur. Bu cümleyi sarf etmek haddime mi bilmiyorum ama Türk edebiyatında, ufak da olsa, gotik türünden katkım olsun. Umarım bu türde kendimi gösteririm. Sizlerin de görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum! :black_heart:

Kitapyurdu fiyatı minimum 69 TL olarak belirlemişti. Ben kendi telif hakkımı düşürerek iskonto yapabiliyormuşum. Bu halde 48,65 TL oldu. Umarım dışarıdan bakan bir göz için çok pahalı değildir.

14 Beğeni

Hayırlı olsun.

2 Beğeni

Teşekkür ederim! ^^
Parker Jotter da ulaştı bugün elime, imza kalemim falan diyormuşum :smiley: (ufak bir şaka)

2 Beğeni

Hayırlı olsun.
Zor günlerden geçmişsiniz ve pes etmemişsiniz. Darısı diğer kitaplarınıza. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim! ^^
Bir şey sormak istiyorum. Ben iskonto uyguladım ama kafama takılıyor. Sizce 48.65 TL pahalı mı? Dışarıdan bir göz olarak size soruyorum.

1 Beğeni

Rica ederim.

Bence pahalı değil.

1 Beğeni

Hayırlı olsun, bol okumalı olur umarım. 1000kitap’ a da ekliyorum kitabınızı. Yazar olarak biyografinizi ekletmek isterseniz iletebilirsiniz.

Ekledim
https://1000kitap.com/kitap/sonun-arzusu--483621

Canı gönülden tebrik ederim. Umarım tahminlerinin üzerinde satar ve okunur. Yine en içten gelen dileklerle yazdıklarının devamının gelmesini bekliyorum

1 Beğeni

Biyografi olarak ne iletebilirim bilmiyorum. Hani öyle aman aman bir başarım, kaydım kuydum var mı bilmiyorum :smiley:

Kitaba eklediğim bir biyografi metin bu var, olur mu yoksa sizin daha iyi öneriniz var mıdır:

image

Bu arada ben de az önce kontrol etmiştim adımı görünce “Kim nasıl ne hemen ekledi” dedim. :smiley:

Çok teşekkür ederim! ^^ <3

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdiden birkaç karalama yapmaya başladım denebilir ikinci kitap için :smiley:

1 Beğeni

@justbookworld yazar profiline nasıl fotoğraf ekleyebilirim/ekletebilirim?

1 Beğeni

Okuru bol olsun. :mechanical_arm:

Özet
1 Beğeni

Rica ederim. :slight_smile: Buradan ya da 1000kitap üzerinden tarafıma atarsanız ekleyebilirim fotoğrafınızı.

İlettiğiniz yazıyı ekledim. Ek olarak okuduğunuz okulu iletebilirsiniz .

1000kitap’tan yazdım.

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Daha nice kitaplara inşallah.

1 Beğeni

Sabah kalktım ve… Eserimin ilk okuyucusuyla buluşacağını gördüm. :black_heart:

image

(3 tanesi benim örnek alımım)

1 Beğeni

Hayırlı olsun arkadaşım. Sepete attım. Okuru bol olsun.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Umarım beğenirsiniz eseri. :black_heart:

1 Beğeni

İmzalı nasıl aliriz? Sana parası dahil kargo vs EFT yapsam ?:face_with_peeking_eye:

Hocam mesajınızı görünce bir kaldım öyle :smiley:
Gerçekten imzalı istiyor musunuz?

Yani çok pahalı olur. Kitapyurdu’nun minimum 100 TL alt limiti var. Artı kargo parası. Yani 100 TL’lik sepet yaptınız diyelim düz hesap 144 TL’lik sepet demek. Bir de benim bunu PTT ile gönderimim 160 TL (PTT kargo ücreti hesaplama aracına göre 13x19,5x1 cm). Hani 304 TL yapıyor.