İmzalı Kitaplarınız

Kayseriye geldiğinde parmağı sakatlandığı için oun mührünü yaptırmıştı. :sweat_smile:
Adam fawer imzalı Olasılıksızım vardı. Yeğenime hediye ettim onu. Şükrü Erbaş, Didem Mamak, Haydar Ergülen kitaplarım var.
Niran Elçiye disk dünyayı tamamlayınca birkaç kitabını imzalatmak istiyorum kısmetse.

1 Beğeni

@Agape için özel mesaj

1 Beğeni

Yazar imzası değil herhalde?

2 Beğeni

Ama imzalı sonuçta :slight_smile:

Forumdan “sus” cezası alma ihtimalim bugün her yazdığımla artıyor gibi. Ben biraz uzaklaşayım.

4 Beğeni

Ben yazar imzasından bahsetmiştim ama zaten sorum çok saçma olmuş. Tarihe dikkat etmeden sormuşum. Tabii yazarı hortlatma gibi bir şey başarmışsan o başka bir hikaye olurdu. :slight_smile:

2 Beğeni

Karalama sayfam :smile: bişeyler eklemek isteyen varsa buyursun azıcık boşluk kaldı :smile: :smile:

@irbis öpüldün kanka :slight_smile:

7 Beğeni

9 Kasım’da Tüyap’a geldin ama bizimle görüşmedin mi? :thinking: Hım… Bunu biraz düşüneyim… :thinking:

Çok teşekkür ederim :slightly_smiling_face:
Herhalde içlerinden en sevdiğim kızım için imzalattığım bu kitap.

8 Beğeni

Yok gelmedim ama gelmemiş olmam oraya da müdahil olamayacağım anlamına gelmez. Benim bir bu kadar da yerin altında var :smile:

1 Beğeni

İlkokul 5. sınıftayken okulumuza gelen Fazıl Hüsnü Dağlarca’dan Yeryüzü Çocukları

Geçenlerde ülkemize gelen Grange’dan Siyah Kan ve Ölüler Diyarı

Ve benim için anlamı büyük olan çok sevgili hocamın bana hediyesi

11 Beğeni

İlber hocanın imzalı ve ithaflı “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” adlı kitabı.

2 Beğeni

Can Baba bir yandan şarap içerken imzalamıştı :slight_smile:

6 Beğeni

@Agape o zaman bombayı ben patlatıyorum sevgili cadımız.
Robert Jordan’ı canlı görmüş bir kişi olarak bende imzalı Dünyanın gözü cildi var.
NOT: resmini ve ilginç imzaları yakında paylaşıcam.

6 Beğeni

Satılık mı? Satılıksa kaç para? Bende de Brandon Sanderson imzalı var takasta edebiliriz. (bir umut şansımı denedim) :zipper_mouth_face:

Satmayı düşünmemiştim ama neden olmasın.:money_mouth_face:

Abi kahveye gelebiliyor muyuz sana? Uzaktan bakıp dönerim ben çok yer işgal etmem. :rofl:

1 Beğeni

Her zaman beklerim. :rofl: aklıma gelirse size resmide çekerim.

1 Beğeni

Bunlar da benimkiler :slight_smile: . Yavuz Bahadıroğlu’nu pek sevmem ama Muhteşem Yüzyıl’ı deli gibi izlediğim dönemde babam kitap fuarında rast gelip benim için imzalatmış kitabı. Yazısı baya hoşuma gitmişti o dönem :joy: . Osmanlıca yazanı da kendim imzalatmıştım bir fuarda. Yazarın orda olduğunu bilmiyordum. Sadece kitabı merak etmiştim. Satış görevlisi isterseniz imzalatın dedi. Yazar da Osmanlıca yazayım mı dedi. Ben de tamam dedim demez olaydım :joy: . Normalde çat pat okuyabiliyorum ama yazısından hiçbir şey anlamadım. Alparslan ise çok çok sevdiğim bir kitaptı zaten. Yazarın fuara geleceğini duyunca imzalatmıştım. Sevdiğim yerleri işaretlemek için post-it kullanıyorum. Yazar ben de böyle yapıyorum deyip gülmüştü :slight_smile: .

6 Beğeni

6 Beğeni

Aaa hakkaten dediğiniz gibi kendisine imzalatmışsınız, tebrik ederim :slight_smile: Dilerim ben de ileride bu şansı bulurum.

1 Beğeni