Isaac Asimov Kitapları (İthaki Yayınları)

Yukarıda @Melkor yazmış ama görülmemiş. :slight_smile: O nedenle kanıtlarımla geldim. :slight_smile: :slight_smile:

9 Beğeni
3 Beğeni

Serinin 5,6,7 bu sene çıkar mı bilgisi olan varmı acaba??

1 Beğeni

https://www.ilknokta.com/isaac-asimov/vakif-ve-dunya.htm

13 Beğeni

Fiyata bakar mısınız, etiket fiyatı 74 tl.

6 Beğeni

İthaki Yayınları Vakıf serisinin diğer kitaplarını bu yıl tamamlamayı planlıyormuş.

1 Beğeni

Yavaş yavaş kabullendiriliyoruz. Ben sıfır almamayı düşünüyorum bu serinin kalan kitaplarını.

1 Beğeni

İlk iki Vakıf’ı aldım. Heyecanlıyım.

1 Beğeni

İthaki Yayınları Vakıf Serisini tamamladıktan sonra Robot Serisinide basacaklarmış.

2 Beğeni

Yaklaşık 10 sene önce seriyi Pdf olarak okumuştum. İyi yapmışım.

1 Beğeni

Önce Robot serisi basılsaydı keşke.

5 Beğeni

Bu okuma sırasına o kadar kafa patlattım ki delirdim artık. Ben Dune serisini bitirene kadar onlar da Robot serisini basmaya başlarlar umarım. Herkes farklı bir okuma sırası önermiş. Önce robot-galaktik imparatorluk-vakıf diye mi okusam yoksa sonsuzluğun sonuyla başlayan forumdaki listeye mi uysam… ne yapsam bilemiyorum ve bu beni Asimov okumaktan alıkoyuyor biraz açıkcası. İpin neresinden tutacağımı bilemiyorum. :roll_eyes:

3 Beğeni

Serinin ilk kitaplarını satın almamış olsam bu kitabı da almazdım. Ben ancak yüzde elli indirim bekleyip öyle alırım. Bu fiyata almayı düşünmüyorum.

1 Beğeni

En objektifi olduğunu düşündüğüm için çıkış sırasına (publication order) göre okuyacağım ben. Sen de kararsızsan aynısını tavsiye ederim.

2 Beğeni

Tükenecek korkusuyla hemen almaya çalışıyorum Asimov’u ama bunun için sanırım ben de %50 indirim bekleyeceğim. Yaptıkları artık kırıcı oluyor gerçekten.

2 Beğeni

6 ve 7 ne zaman çıkacak bir bilgi var mı?

1 Beğeni

Vakıf serisi 2021 de bitse robot serisi de 2023 en iyi ihtimalle tamamlanır. Beklemek biraz saçma kalıyor bu şekilde.

1 Beğeni

Sorduğumda bu yıl içerisinde seri tamamlanacak dediler. Net tarih vermediler.

1 Beğeni

Aylardır yoktum, gittim geldim hala aynı demek ki. Neyse seneye tekrar gelip bakacağım başlığa :joy:

2 Beğeni

Seneye görüşürüz o zaman. :joy:

2 Beğeni