Bildiğim kadarıyla İthaki’nin yıllar önce yaptığı baskı birinci baskı, bu da ikinci baskı olarak alınıyor. Belki de yanılıyorumdur.
Eski baskıyı bir saydılarsa bunun iki olması normal.
Serinin 5,6,7 bu sene çıkar mı bilgisi olan varmı acaba??
Fiyata bakar mısınız, etiket fiyatı 74 tl.
İthaki Yayınları Vakıf serisinin diğer kitaplarını bu yıl tamamlamayı planlıyormuş.
Yavaş yavaş kabullendiriliyoruz. Ben sıfır almamayı düşünüyorum bu serinin kalan kitaplarını.
İlk iki Vakıf’ı aldım. Heyecanlıyım.
İthaki Yayınları Vakıf Serisini tamamladıktan sonra Robot Serisinide basacaklarmış.
Yaklaşık 10 sene önce seriyi Pdf olarak okumuştum. İyi yapmışım.
Önce Robot serisi basılsaydı keşke.
Bu okuma sırasına o kadar kafa patlattım ki delirdim artık. Ben Dune serisini bitirene kadar onlar da Robot serisini basmaya başlarlar umarım. Herkes farklı bir okuma sırası önermiş. Önce robot-galaktik imparatorluk-vakıf diye mi okusam yoksa sonsuzluğun sonuyla başlayan forumdaki listeye mi uysam… ne yapsam bilemiyorum ve bu beni Asimov okumaktan alıkoyuyor biraz açıkcası. İpin neresinden tutacağımı bilemiyorum.
Serinin ilk kitaplarını satın almamış olsam bu kitabı da almazdım. Ben ancak yüzde elli indirim bekleyip öyle alırım. Bu fiyata almayı düşünmüyorum.
En objektifi olduğunu düşündüğüm için çıkış sırasına (publication order) göre okuyacağım ben. Sen de kararsızsan aynısını tavsiye ederim.
Tükenecek korkusuyla hemen almaya çalışıyorum Asimov’u ama bunun için sanırım ben de %50 indirim bekleyeceğim. Yaptıkları artık kırıcı oluyor gerçekten.
6 ve 7 ne zaman çıkacak bir bilgi var mı?
Vakıf serisi 2021 de bitse robot serisi de 2023 en iyi ihtimalle tamamlanır. Beklemek biraz saçma kalıyor bu şekilde.
Sorduğumda bu yıl içerisinde seri tamamlanacak dediler. Net tarih vermediler.