Isaac Asimov Kitapları (İthaki Yayınları)

Beni asıl meraklandıran seri robot serisi. 1950-60 yıllarında robotları, yapay zekayı nasıl hayal edip kurgulamış merak ediyorum. İthaki basarsa baştan sona alıp okurum ama robot bitmeden başlamayı düşünmüyorum ben.

Yani aslında bu ayrıntılar biyografisinde belirtilmiştir diye düşünüyorum. Yıllar önce Hitkitap yayınlamıştı biyografiyi. İthaki basarsa tekrardan, bu ayrıntıları okuyabiliriz belki. Ama tabi basar mı basarsa ne zaman basar orası meçhul…

1 Beğeni

Aslında her şey dükkanlarında sattıkları dergilerle başlıyor. Küçük yaşlarda okuduklarını okulda kendi arkadaşlarına anlatırmış sürekli. Bu merak daha da büyüyünce ortaya çıkacak şeyleri elbette hayal edemezdik. :slight_smile:

4 Beğeni
5 Beğeni

Geliyor gelmekte olan :smiley:

18 Beğeni

Başlığa girerken tahmin etmiştim. Çok mutluyum şu an. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yavaş gelsin saçı başı dağılmasın. Nasılsa biz 2 yıl daha bekleriz :slight_smile:

1 Beğeni

images

Roobot roobot.
Bandrolü almışlar umarım çok bekletmezler.

8 Beğeni

İthaki çarşamba bandrol alıyor, perşembe ilknokta sitesinde satışa çıkıyor. Haftaya perşembe sevkiyata başlıyorlar.

2 Beğeni

Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri bandrol alım tarihinden 2 yıl sonra basılmıştı.
İthaki Yayınevi. Bu alemlerde namı vardır.

1 Beğeni

Son dönemde bu şekilde devam ediyor süreç. Benim ki geçmişe göre değil şimdiki zamana göre söyledim. Evet geçmişte sıkıntı vardı Drizzt gibi

Umarım en kısa sürede basılır. Ne olur ne olmaz diyerek iki tane almayı düşünüyorum.

2 Beğeni

Ne çok bekledik be İthaki.

1 Beğeni

Madem Robot Serisi çıkıyor biraz robot takılalım. Üç Robot Yasası’nın sırası değişirse ne olur ?

14 Beğeni

Herhangi bir senaryoda robotların yasaları baştan yazma gibi bir durumu olabilir mi?

Bu konu ciddi sürprizbozan içeriyor. Bu sebeple ayrıntıya girmiyorum.

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Umarım matbaayı yeni keşfetmişlercesine seri bir şekilde basarlar.

32 Beğeni

:man_dancing:t6::man_dancing:t6::man_dancing:t6:

35 Beğeni

Süper. Hızlı bir şekilde basacak olmaları yani. Kitaplar yeniden mi çevrildi, bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

1 Beğeni

Cihan Karamancı çevirisi. Yeni.

5 Beğeni