Süper. Hızlı bir şekilde basacak olmaları yani. Kitaplar yeniden mi çevrildi, bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
Cihan Karamancı çevirisi. Yeni.
Aşırı güzel haber! Şu an mutluluktan ölebilirim. Kapaklar da tam istediğim gibi. Hemen alıp okumak istiyorum.
Kapaklar efsane cidden çok beğendim .Darısı bir uzay destanı serisinin kalan kitaplarına.
Hem kapaklar güzel hem de çok güzel tarihler verilmiş.
Hayırdır inşallah, böyle yayın takvimleri falan. İthaki’nin kötü versiyonu gitti de paralel evrenden iyi versiyonu mu geldi acaba ?
Gerçi kendi yayınladıkları takvime uyacakları da şüpheli.
Uymayacak olsalar haber verip öyle bir riske girmezler bence. Her şey hazırdır şu an bile.
Keşke uysalar bizim de işimize gelir. Şu zaman çıkacak der çıkınca kitapları alırız.
Ama İthaki bu gibi konularda çok fazla sabıkası olan bir yayınevi. Bir sıkıntı olursa takvim yayınlamış olmayı umursayacaklarını sanmıyorum.
Katılıyorum. Misal Malazan
Malazan için bunun gibi resmi bir duyuruları verdikleri bir tarih oldu mu?
Malazan forumunda bir arkadaş kasım ayında duyurunun kesin geleceğini ve aralıkta ilk kitapların piyasaya sürüleceğini söyledi. Ama teyide muhtaç bilgi.
Anladım. Acaba dedim sosyal medyadan bir duyuru mu yaptılar.
Yapsalar şimdi buralar yangın yeriydi diye düşünüyorum
Asimov kitaplığında niye böyle dalgalı fiyatlar var. Bir kitap etiket fiyatı 30 lira iken serinin diğer kitabı 70 TL vs gibi.
Bir kısmı eski baskıdır ve zam oranı yetişmemiştir. Bir kısmı da yeni basımdır. Genelde de ilk kitaplar ucuz fiyata sahip oluyor. Bir de incelik kalınlık gibi etmenler var.
Burası Türkiye diyip konuyu kapattım o zaman.
Amazon’a inanıyor amazon’a güveniyoruz. Bu indirimlerde Asimov şenliği düzenleyeceğim kendime.
Haberler muhteşem. Sonunda robot serisi geliyor. Güzel yılbaşı hediyesi olacak kendime.
İthaki’den çıkan serilerde serinin ilk kitabı devam kitaplarından daha ucuz oluyor. Hatta bazılarını kampanyalarla 10 liraya 15 liraya bile bulabiliyorsunuz. Ama ucuza aldığınız ilk kitabı beğenirseniz devam kitaplarına yüksek fiyatı ödemek zorunda kalıyorsunuz. Eğer aradaki bir kitabın fiyatı düşükse eski baskıdır ve daha zam yememiştir.