Isaac Asimov Kitapları (İthaki Yayınları)

Artık ben de başlayabilirim o vakit. :partying_face:

1 Beğeni

Dört kitabın üçü ben sepetimi kargoya verdikten sonra çıktı. Şu başlığı bir türlü verimli kullanamadım. ://

2 Beğeni

İyi o zaman, başlarım artık okumaya :drooling_face:

1 Beğeni

Aklında olsun ithaki çarşambaları bandrol alır perşembe kitapları satışa çıkar. Siparişleri perşembeden sonra vermen daha iyi. Ayrıca konuyu işaretleme yaparak yeni olaylardan haberin olabilir. :smiling_face: :smiling_face:

5 Beğeni

Robotlar ve İmparatorluk da çıktığına göre artık İlknokta’ya İthaki %50 indirim için baskı yapmaya başlayabilirim :smiley:

6 Beğeni

Teşekkürler tüyolar için. ^^

1 Beğeni

Şuan anda robot serinin ilk kitabı çelik mağaraları bitirdim. Nemesis’i bu kitaptan önce okudum. Eğer diğer kitaplarla bir bağlantısı yoksa bu ikisi arasında ufak bir bağlantı var. Tıpkı Evrenin Çanları ile Vakıf arasında ki gibi.

Geçen ithaki youtube videosuna Robot Öyküleri Antolojisini de basacaklarını söylemişlerdi. Mart ayında gelir mi acaba?

Birde Robotlar konusunda çok fazla kısa öykü yazmış. Yurt dışında bunları birkaç kitapta toplamışlar. Keşke bunları da bassalar.

4 Beğeni

İsaac Asimov’un İthaki 'den çıkan tüm kitaplarını (robot ve imparatorluk kitabı hariç ,kargoda) okudum.İthaki bundan sonra acaba hangi kitabı yayınlayacak ? Sosyal medyadan istihbarat alan kitapsever var mıdır acaba?

Robot antolojisi ve yazarın tekil kitapları denildi

1 Beğeni

Robot Antolojisi nedir?

İçinde yazarın Robot öykülerini içeren bir derleme. Fakat yazarın yazdığı tüm robot öykülerini içermior.

Robot Öyküler Antolojisi
Robot AL-76 Goes Astray
Victory Unintentional
First Law
Let’s Get Together
Satisfaction Guaranteed
Risk
Lenny
Galley Slave
2 Beğeni

Asimov Külliyatı yeni kapaklarıyla genişlerken ben de şöyle bir hediye aldım. Abartmış olmayayım ama aldığım en iyi hediye oldu kendisi. :slight_smile:

33 Beğeni

Manzara çok hoş. Külliyatın yanında görmüşken sorayım madem, Cixin Liu kitapları hakkında görüşünüz nasıl? Bir Asimov sever olarak ara ara alma eğiliminde oluyorum ben de kitapları ama sonraya bırakıyorum hep. Duruma göre öne çekebilirim. :blush:

2 Beğeni

Kesinlikle alıp okumalısınız. Harika bir seridir.

@Melkor bak Amazon’da iyi indirim var. :joy: Bu fırsat daha da gelmez.

3 Beğeni

Evet fark ettim, konuşmanın üzerine iyi denk geldi :sweat_smile:

2 Beğeni

6 Nisan Asimov’un ölüm yıldönümüydü :bouquet:
Bilimkurgu Kulübü Facebook hesabında çok anlamlı bir görsel paylaşmış.

18 Beğeni

Huzur içinde uyusun üstat.

2 Beğeni

Sormak için doğru yer mi bilmiyorum ama yinede sorayım. Vakıf serisini okumadım. Robot Serisini okusam bir problem olur mu? Kopukluk yaşar mıyım illa Vakıf’ı okumam mı gerek?

1 Beğeni

Sıkıntı olmaz. (20 krktr)