Evet aynen o. Anladım öyle yapayım. Teşekkürler
Forum ana sayfasındaki konu başlıklarının herhangi bir yerinde doğrudan kayıprıhtım.com daki habere giden bir bağlantı da olsa ne güzel olurdu, di mi? Ya da forum sayfasında sadece özet değil de tıklayınca tam metin de görünsün.
Kitap satım/alımdan ziyade takas için acaba bir bölüm mü olsa
Bunu tam anlamadım sevgili @Pardus. Yani haber başlıkları içerisinde konuya iki farklı bağlantı veriliyor. Hatta ekran görüntüsü iletiyorum aşağıda. Bahsettiğiniz bu değil mi?
Forum ana sayfasındaki başlıklarda doğrudan sitedeki habere bağlantı verilmesinden bahsetmiştim.
Forumdaki başlığa tıkladığımızda haberin forumdaki sayfasına gidiyoruz ve özetini okuyoruz. İki bağlantı da bizi sitedeki habere götürüyor. Fazladan tıklama yapıyoruz haberi okuyana kadar(haberi doğrudan siteye gidip okuyunca sorun yok ama ben ilk önce hep foruma geliyorum).
Demem o ki forum ana sayfasındaki haber başlıklarında doğrudan habere giden bir bağlantı olsun isterim ya da forum sayfasındaki o iki bağlantıdan alttakine tıkladığımızda haberin tamamı görünsün.
Ustalar su karanlik moda belli bir saat sonrasi otomatik gecisbyapabilseknya. Gozler sebebiyle sabah ayri aksam ayri ayar degistiyorum. Muhtemelen coknvardir benim gibi…
Öykü Seçkisi’nin sıradaki sayısının konusu ve son gönderim tarihi açıklanmadı.
Bir an ben mi yanlış hatırlıyorum kendi yaptığımız içeriği diye düşündüm…
Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi’nin gelecek sayısında temamız “BUZUL” olacak.
“Buzul” temalı öykülerinizi 17 Kasım 2024 tarihine kadar oykuseckisi@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.
Ben sitedeki “Gelecek Sayı” sekmesinden bakmıştım, orada güncellenmemiş. Gelecek Sayı – Aylık Öykü Seçkisi
Çok haklısınız, sidebar ve haberlerde belirtmiş ama orayı güncellememişiz. Hemen gerekli aksiyonu aldık, teşekkürler
Sorun hala devam ediyor gibi. Son durum ne acaba ?
Forumu android telefonumdan takip ediyorum. Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama sürekli aşağıda ve yukarıda açılıp kapanan reklam pencereleri nedeniyle galiba, yazıları okumakta güçlük yaşıyorum. Çünkü açılıp kapanan reklam ekranları nedeniyle okuduğum yazılar da çok sık bir şekişde aşağı ve yukarı doğru kayıyor ve bu kaymalar nedeniyle okuduğum yazılar bir anda tamamen ekranın altına veya üstüne doğru kayarak kayboluyor. Bunun bir çözümü olabilir mi?
Merhaba,
Sorunu gidermeye çalışıyorlarmış.
Sorunun şu an itibarıyla çözülmüş olması gerekiyor arkadaşlar. Rica etsem sorun yaşayanlar kontrol edebilir mi. Devam ediyor gözüküyorsa bile cache nedeniyle henüz bazı tarayıcılarda düzelmemiş olabilir ama 24 saat içerisinde toparlanması gerekiyor.
Geri bildirimlerinizi bekliyoruz
Evet, sorun çözülmüş. Teşekkürler, elinşze emeğinize sağlık…
Nadir Kitap sahafları için bir başlık göremedim. Deneyimlerin paylaşıldığı, işini iyi yapanların öne çıkarıldığı bir başlık, özellikle baskısı tükenen kitapları alacak olanlar için iyi bir rehber niteliği taşıyacaktır. Sipariş geçmişimizden hepimiz unuttuğumuz deneyimleri hatırlayıp buraya aktarabiliriz.
Sayın moderatörler, lütfen hesabımı kapatınız. Kısa bir süre sonra yeni bir hesapla geri döneceğim.