Şimdi düzeldi (20)
Gelen ‘‘Hoş Yanıt’’ bildirimine tıkladığımda açılan rozetler sayfasında tıkladığım hoş yanıt hangisiyse daha belirgin olsa daha iyi olur bence.
Kayıp Rıhtım sitesiyle forum sitesinin faviconlarının renkleri birbirinden farklı olsa iyi olurdu.
Merhaba
Üst satırın sağında bulunan avatarımızın kenarında yeni ortaya çıkan yazı ve/veya şekil ne anlama geliyor. tekrar iyi bayramlar
19 Mayıs resmi tatil olduğu için işverenimiz Rıhtım bizi tatile çıkarmış .
Yani bugün tatil gidin ne işiniz var Forumda, sizde evinizde oturun anlamında mı? Yoksa bugün tatil konrol eden yok istediğiniz gibi yazabilirsiniz" anlamında mı?
İkincisi olmadığı kesin.
Twitter ön izlemeleri yüklenmiyor, link şeklinde kalıyor. Lütfen bir el atınız
https://twitter.com/KayipRihtim/status/1680284551493320705?s=20
Sorun ilgili birime iletilmiştir. En kısa zamanda çözülmesi dileğiyle. Çözülmezse de boşverin.
Arkadaşlar bu sorun sanırım forumla ilgili değil sadece. Ana sitede yayımladığımız haberlerde de artık direkt olarak Twitter linki verdiğimizde önizleme almıyor. Yani Disourse altyapısı değil, WordPress altyapısında da benzer sorun yaşanıyor. Elon Musk bir süre önce bazı özelliklerin musluklarını kapattı hosting borçlarını ödeyemediği için. Muhtemelen bu da onlar arasında olabilir. Bu nedenle @alper’in önerisi işe yarayabilir. Biz gömülü tweet’ler için o özelliği kullanıyoruz bir süredir.
Sitede hesap silme kısmı ya yok ya da ben bulamadım.
Hesap silme kısmı yoksa, rica ediyorum hesabımı siler misiniz?
Öyle bir kısım varsa da nerede söyleyin ben sileyim.
Merhaba: Çok sert olmuş bana kalırsa. Birine veya bir şeye kızdığınızı anlıyorum, neden bu karara vardığınızı bilmek isterim doğrusu… -Üstüme vazife olmayan bir konuya atlamıyorumdur umarım-
İyi günler,
Hesap silme mümkün olmamakla beraber dilerseniz hesabınızı askıya alabiliriz.
@Arqonquin, hesabımı askıya alın lütfen. Bir süre buralarda olmayacağım, geldiğimde de bu hesapla geri gelmeyeceğim.
Forumdan tamı tamında 2 gün uzak kalabiliyormuşum. Geri geldim.
Mesaj silme sınırını arttırma gibi bir sey yapabilir misiniz?
Bazı eski mesajlarımı silmek ıstiyorum ama forum ilk etapta yanlış yazılan mesajları silmeye hoşnut bakarken eski mesajları silmek icin cok limit var
Konulardaki sohbeti anlamsızlaştıracağı için bu sınırı arttırmak mümkün değil. Zaten bu yüzden forumda üyelik silinmiyor anonimleştiriliyor.
Merhaba etkinlik oluşturmak istedim ama ayarlar kısmında bende çıkmıyor acaba yetki ile alakalı birşey mi?
Okuma etkinliğindeki “katılmak istiyor musunuz, kimler katılacak” oylamasını diyorsanız onu üyeler yapamıyor. Etkinliği açtıktan sonra bir denetmene söylerseniz o ekler.