İstekleriniz

Hakan bir iyileşsin o da rayına oturacaktır. :slight_smile:

2 Beğeni

Konu engelleme özelliğinin eklenmesi mümkün mü?

Engellediğim kişilerin açtığı ve sadece o kişinin paylaşım yaptığı konuları görmek istemiyorum.

Konuları engelleyebilsek ve engellediğimiz konuları ana sayfada görmesek güzel olmaz mı?

3 Beğeni

Anasayfanızda görünmesini istemediğiniz konuları sessize alabilirsiniz.

Engellediğiniz bir üyenin açtığı tüm konuları otomatik sessize alma opsiyonu yok. Görmek istemediğiniz konuları manuel olarak tek tek sessize almanız gerekiyor.

9 Beğeni

Çok teşekkürler…:pray:t2: :pray:t2:

1 Beğeni

Öykü Seçkisi’ nin sitesinde/sayfasında fare tekerleği ile aşağı yukarı kaydırma eylemi hızlı gerçekleşiyor. Tekerleği hafifçe kaydırsam bile sayfa hızla aşağı iniyor. Zor tutturuyorum duracağım yeri. :smiley:

1 Beğeni

Telefondan forma girdiğimde, (ana ekrana ekle demiştim) bu reklam çıkıyor. Daha önce de olmuştu bir süredir de yoktu, şimdi tekrar oluyor. Normal mi?

Şu YouTube linklerini düzeltirseniz güzel olur. Yarısının önizlemesi çıkıyor, yarısının çıkmıyor. Aynı durum twitter’dan falan paylaşım yaparken de oluyor.

1 Beğeni

Arkadaşlar sorunlarınızı tek tek ilettim. En kısa zamanda bakılacak.

Edebiyat forumu ama kitap okuma etkinliği gibi dizi izleme yada film izleme etkinliği yapılabilir.

Forum kurallarına ayrkırı olup olmadığına emin olmadığım için yazıyorum.

Profil ya da kullanıcı görüntüleme panelinde, favori 4 kitabın yer aldığı bir bölüm olsa güzel olurdu.

2 Beğeni

Aslında bir ara Netflix üzerinden böyle bir etkinlik yapmıştık. Fakat sonra pek katılım sağlanamadığından forumun tozlanmış arşivine karıştı fikir. :slight_smile: Belki tekrar yapılabilir. Uygun bir anımda Netflix tarzı beraber izleyebileceğimiz bir platform var mı yok mu araştırayım ve ankete sunayım.

@Nemofis bunu sitenin temasını yapanlara yaptırabiliriz anca. Zaten forumun teması uzun bir süredir güncel değil. Hakan’ın sağlığı yerine gelince güncelleme de yapılacak.

1 Beğeni

Aslında pasif olarak,Rop dizisinde birlikte gömme etkinliği yapıyorduk :grinning:

1 Beğeni