Site yavaşlayacaksa pas geçilebilir.
İkinci istek de ilkinin benzeri. Son iletiye gitmek için tıkladığımız bağlantının üzerine gelindiğinde bir önizleme görünse iyi olur demek istemiştim.
Ayarlarda gezindim ama bulamadım, tam olarak nasıl yapabilirim.
Pc den girince yine çok fazla reklam çıkmaya başladı heme hemen her sayfayı yenilediğimde çıkıyor ve tüm sayfayı kaplıyor @magicalbronze
Sabah sabah ekran görüntüsünü biraz kötü almışım ama şu şekil:
Bu reklamın aslında belli aralıklarla (birkaç saatte bir) sadece bir kez çıkması gerekiyor, üst üste tekrarlanmaması gerekiyor. İlgili arkadaşlara konuyu iletelim.
Eğer sorun benden kaynaklanmıyorsa, diğer arkadaşların da fikirlerini alarak, şu üst çubuğun rengini değiştirebilir miyiz acaba? Karanlık temaya geçtim, gözlerim acıdı. ![]()
Yeni güncellemede Horizon temasının renk paletinde yan kenarların rengini değiştirme var ama ben henüz bulamadım ya da foruma eklenmemiş.
Forum un mobil uygulaması Googleplay den kaldirildi mi? Tüm aramalarima rağmen bulamadim da. Yanlış yere mi bakiyorum acaba🤔
Google üzerinden forumun internet sitesine girin. Sağ üstteki üç çizgiye basın. Ana ekrana ekle dediğinizde yükle seçeneği çıkacak. Bu şekilde indiribilirsiniz.
Teşekkur ederim
20krkter
Bu tecrübe ve güven rozetlerine bir düzenleme olması gerektiğini düşünüyorum. Bir haftadan sonra “Miço” dan “Yolcu” ya geçiliyor tamam ama 5 senelik kullanıcıda “Yolcu”, 2 haftalık olanda. Bence orda bir ayar yapılmalı. Birde yıllardır buralardayız daha “tayfa” olamadık illana gemide isyan çıkaralım yani
![]()
İsyanım var Arkadaş! eşim 2 aylık üye ve “Yolcu”, ben 7 senedir gemideyim bende mi “Yolcu” yum yani ![]()
Birinci sınıf kamarada ağırlıyoruz, gene yaranamıyoruz. Bu kadar Tayfa olmak istiyorsan şu paspası al başla bakalım ![]()
Ne güzel işte aynı geminin yolcularısınız ![]()
![]()
Tayfa olmak için ne yapmak gerekiyor ki gerçekten? Yıllardır buradayım ama daha şimdi geldi bu soru aklıma. Bir yerde yazıyorsa ve okuduysam da unutmuşumdur. ![]()
Belirli aralıklarda istenen kriterler var. Mesela şu kadar gönderi oku şu kadar konuya bak vs diye. Bunlar karşılansa bile 3-5 gün foruma girmemek rütbeyi düşürebiliyor.
İşte bu noktada bence yıllardır burda olanlar, mesela atiyorum en az 5 yıldır forumda aktif olanlar için bir ara rütbe gerekiyor diye düşünüyorum.
Rıhtımın Yüce Bana verdiği yetkiye dayanarak “Tayfa Yardımcısı” yapıyorum seni ![]()
Hah işte aradığım buydu. Tamamdır şefim. Vur de vuralım ölde ölelim… ![]()
Ben de daha o statüye erisemesim. En son hakana sorduğumda 384847743 konu okumam 4958585 yorum vardı ![]()
Özenle başlıklarda dolaşıp bekliyorum.