İthaki Yayınları Soru Hattı

Watership Tepesi’ni basmayı düşünüyor musunuz?

Olabilir.

Kullanmayı bildiği halde aynı soruyu defalarca soranı çok görüyoruz. Ayrıca cevapta agresiflik yok, daha önceden aynı konuyla ilgili verilmiş bir cevabın alıntısı var.

2 Beğeni

Sözüm sana değil kardeşim ama çok agresif küçümseyici, dalga geçici cevap veren çok

1 Beğeni

Teşekkürler cevabınız için fakat gerçekten göremedim cevabı, nasıl bulacağımı da bilmiyordum.

3 Beğeni

Teşekkür ederim, pek aşina olamadım gerçekten de.

3 Beğeni

Aralık oldu gözlerimiz hala yollarda yeni kitap artık çıkarın lütfen. :grin:

4 Beğeni

Bi doymadınız kitaba ya! :joy::joy::joy::joy:

7 Beğeni

2019 da patlatacağız dedi, fuardan sonra dinleneceğiz dedi adamları biraz salın ya :smile:

Grrm gibi kitap yazacakları varsa da baskıdan yapamıyorlar :smile:

5 Beğeni

Selam aranıza yeni katıldım bende yaklaşık 2 ay önce zaman çarkının 5. kitabını bitirdim de 6. kitap için olumlu olumsuz bir gelişme var mı ? Var yada yok şeklinde cevap verirseniz sevinirim. Bu arada konu ile önceki mesajları okudum ama üzerinden zaman geçtiği için belki bir gelişme vardır diye sormak istedim açıkcası. Teşekkürler

1 Beğeni

Zaman Çarkı ve 6 rakamını yan yana yazanları dövüyorlar Enes, kaç buradan :smiley: Şaka bir yana ileriki aylarda bununla ilgili bir gelişme olacakmış. Şimdilik bekliyoruz.

Ayrıca:

6 Beğeni

Önceki mesajlarda şu cevabı da görmüşsünüzdür

Bir gelişme olmuştur belki diye sormuştum. Neyse iyi çalışmalar teşekkür ederim :slight_smile:

3 Beğeni

Ben yazılanlardan yakında hasretin biteceğiyle ilgili şeyler çıkardım ama ithaki bu belli olmaz.

4 Beğeni

Akira, ghost in the shell gibi yapıtların mangalarını basma gibi bir düşünceniz var mıdır? muhtemelen yoktur

1 Beğeni

Selamlar.
Karanlık Kitaplık’a kurgudışı kitaplar ne zaman eklenecek acaba? Eklenecek kitaplardan bir ikisini paylaşma şansınız var mıdır? :smiley:

Bir de yanına Miyazaki’nin Kaze No Tani No Nausicaa’sını basan birileri çıksa keşke ama benim de hiç umudum yok.

2 Beğeni

Selamlar.
Emre bey halihazırda Bilimkurgu klasikleri,Karanlık kitaplık,İthaki modern gibi muhteşem dizileri yayınlamış ve yayınlamaya devam etmektesiniz önümüzdeki süreçte İthaki den yeni bir dizi gelirmi.
Şimdiden cevap için teşekkürler

1 Beğeni

Merhaba
Emre bey daha önce Bioshock kitabını basmıştınız sonradan da God of War basıldı. Planlarınızda başka oyunlarında kitaplarını basmak var mı acaba ? Mesela Metal Gear Solid, Gears of war, Killzone (Killzone Ascendancy diye bir kitap yutrdışında yayınlanmıştı eski ama olsun okumak güzel olurdu)

3 Beğeni

Seveniniz çok.

15 Beğeni

Doğru demiş, salt "Zaman Çarkı"nı tamamlamalarıyla bile gözümdeki yerleri bir başka…

Küçük bir soru da benden gelsin: “Merdivenler Kenti ikinci kitabını ne zaman raflarda görebiliriz?”

Bu konuda planlarınız geçen aydı ama değişmiş. Ayın 15’inden sonra olsa ne güzel olurdu. Malum maaş günü. :smiley: Ancak içimdeki ses onbeşini bile beklemeyeceğimi söylüyor. :smiley:

Kolaylıklar dilerim.

3 Beğeni