İthaki Yayınları Soru Hattı

Hepsinde var ya. O bazen oluyor.

Baskı tarihi olarak Kasım 2018 yazıyordu.

Yayinevinizden cikan Dorian Gray in portresi sansürsüz metin mi acaba?

Everest yayınlarındaki ciltli sansürsüz basım var. Bende ithaki olanından var ama baskı ince kapak olunca hemen yıpranma oldu.

1 Beğeni

https://kidega.com/kitap/dorian-gray-in-portresi-266711/detay

Dex beni şaşırtıyor bazen, kitabı okumadım ama kurcaladım orasını burasını. Kaliteliydi bayağı ve ciltli

1 Beğeni

Teşekkürler cevap için. Sağlam bir yazarı kaybettik demekki.

İthaki’den mitoloji serisi görür müyüz?

3 Beğeni

2 gönderi var olan bir konu içinde birleştirildi: Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

Yeni çıkan kitap varmı ? 2 haftadır foruma girmedim ,Şimdiden tsk.

1 Beğeni

Watchmen, sandman bebek, üç cisim problemi yeni baskı ve ikinci kitabı,bir kaç doktor who kitabı :slight_smile:

1 Beğeni

Tsk? Türk Silahlı Kuvvetleri, Telifsiz Sonsuz Kitaplık?

1 Beğeni

Bu tarz etiketleri çıkarmanın en kolay yolu çakmakla ısıtmaktır aklınızda olsun.

3 Beğeni

Galaktik İmparatorluk 2’nin kapak sorunu halloldu mu? Tahmini bir çıkış tarihi verebilir misiniz, yani en azından 2 haftaya, ocak içinde, şubata sarkar gibi.
Aynısını Üç Cisim Problemi için de merak ediyorum.

1 Beğeni

Emre bey Ejderha Mızrağı konusunda gelişme var mı, hasbro yüzünden hayattan soğudum resmen

8 Beğeni

Terry Pratchett ve Stephen Baxter’ın birlikte yazdıkları Uzun Dünya serisinin devamı gelecek mi?

Selamlar.

Joe Aberceombie’nin Kadim Kanunlar serisine ne zaman başlarsınız?

Sanmıyorum ya ne yazık ki. Şöyle sanmıyorum, istediğimiz mitoloji serisi için 5 senelik bir hazırlık süreci gerekir ki öyle bir işe girmek de zor şu an. Yoksa arada konuşuyoruz bir mitoloji serisi yapmak lazım İthaki olarak diye. Cevap olumsuz yani.

Kapak bugün halloldu. Ocak’ın üçüncü haftası. Üç Cisim baskıda diye biliyorum. Plan 2. kitapla beraber ilk kitabın da baskısının yapılmasıydı. Bir aksilik çıkmazsa bu cuma çıkar.

Umuyorum ki. Bunu sormam lazım.

Şubat. Kapağı hazır. Metni çalışacağım sadece.

12 Beğeni

Allah’ım, sana geliyorum! Uzun zamandır aldığım en güzel haber! :kalp: Hadi gözümüz aydın.

14 Beğeni
  1. kitabın çevirisi de sizden mi gelecek?
2 Beğeni

Teşekkürler cevap için şahane olmuş. Elimdeki kitaplar bitiyor, sırf boş durmayayım diye öncelik listemde çok da yukarıda olmayan kitaplar alacaktım bekleyeyim o zaman.