Evet, onun çevirisi de bende ![]()
Vakıf 4-5-6’yı da sizin çevirmeniz gibi bir durum var mı? Yoksa sadece imparatorluk serisi ile mi sınırlı kalacak?
İrbis bitti sıra mit’i soru yağmuruna boğmaya 
bi 2000 soruda ona soralım:-)
Vakıf serisi için eski çeviriler gözden geçiriliyor. O kitapların zaten çevirileri mevcut.
Belki Robot serisini çevirir.
Ozancan’ın da belirttiği gibi (kendisini İthaki’nin önceki pek çok kitabında editör olarak görebilirsiniz) Vakıf serisi için eski çevirilerin gözden geçirilmiş hâli kullanılıyor. Yani benim çevirmem söz konusu değil.
Şimdilik sadece İmparatorluk Üçlemesi için anlaştık. Ufukta benim için başka Asimov görünmüyor. Memnun kalıp Robot Serisi’ni bana verirlerse bilemem tabiiğğğ ![]()
Robot serisini de İhsan Tatari çevirsin kampanyası başlatalım 
cevırmenı aslı ıle konustugumda 40 sayfalık son oykunun mukemmel oldugunu soyledı bende tekrar alıcam …dıger kıtaplarını bende hıc sevemedım
Zaman Çarkı serisi matbaadan geldi.
Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri sorunu çözüldü.
Kral Katili’nin devamı çeviriye gitti haberleri kadar güzel yeni bir yıl dilerim İthaki.
(kağıt bu zamlanır, siz çok da şey yapmayın)
İlki kesin, ikincisi değil, üçüncüsü imkânsız. Kağıt zamlanır yine muhtemelen. Piyasa yine batmazsa 2019’da zam yapmayı düşünmüyoruz en azından.
Ha şu son 2 haftadır bir yandan 2019 planı yapılıyor. 2018’in üzerine koyup ilerleyeceğiz. Biz de yeni yılın harika geçeceğini umuyoruz.
Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri yeni baskı mı yapacak?
Ejderha mızrağı ve unutulmuş diyarlarla ilgili de haber gelse ne güzel olacaktı bee
Yeni yıl dileklerinde bulunmuş
Tabiki hayır 
Çok güzel şeyler yazmışsın sonunu okumadım 
Abi kapağı da sen tasarladın, değil mi? Çünkü en son öyle konuşmuştuk.
Emre Bey, 2019’da tuhaflı muhaflı tek kitaplar geliyor ama, değil mi? Bu defa geliyor
(mu?)
Kızıl gökler altında kızıl denizler kitabı sitelerde satışa sunuldu ilk nokta’da da satışa sunuldu ama daha sonra tükendi yazıldı… Kitabın baskısında bir sorun mu oldu yada yıl sonu diye satışında bir erteleme oldu?
Bana göre bu hafta ve 2019 ilk haftasına kadar alışveriş yapmayın bütün yayınevleride tedarik sorunu yaşarsınız.
Ben satın aldım dün geldi kargosu kızıl gökler altında kızıl denizlerin
Alalı bir hafta oldu kanka