Kapakları farklı, başka bir fark bulunmuyor…
Bir kaç cm boyut farkı var bu nedenle sayfa farkı da var ve kapak farkı dışında bir farkları yok
Ekleme: siyah kapak olan da 3-4 sayfa bazı çizimler var…
Bütün seri siyah kapaga dönecekmiş bence siyah al. Bana göre klasik beyaz kapak daha iyi ama ithaki’dir ne yapsa yeridir diyip geçiyor alıyoruz.
Bütün seri derken? YE de mi?
Yan kitapları’da demek istedim. Bi siyah Bi beyaz aynı zamanda çıkarmazlar galiba.
Yüzüklerin Efendisi İthaki’den çıkmıyor.
Çok soru sordum biliyorum ama
Siyah olan burda daha büyük görünmesine rağmen, Kitapyurdu’nda 13.5x19.5 yazıyor. Beyaz ise 13.5x21 yazıyor.
Boyutların çoğu yanlış sitelerde. Pek bakma onlara derim.
O zaman siyahı sipariş veriyorum
Teşekkür ederim
@irbis Bey,iyi günler diliyorum.2 güzide sorum olacak size,
- Yokyer’in bu basımının türkçe olarak yapılma şansı var mı yakın vadede? Baskı oldukça hoşuma gitti.
- Bayan Peregrine serisinin yeni kitabı A Map Of Days ne durumda?
Şimdiden teşekkür ediyorum
- sorunuza cevap olarak çeviri bitmek üzere, bi süre daha bekleriz muhtemelen.
Çevirmenden mesaj var. Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocukları 4. kitabını soranlara
Günler Haftası kitabının çevirisi bitiyor. Tabi yayına hazırlanması biraz zaman alabilir. Onun için sürekli ne zaman çıkacak diye sormamak lazım bence.
1-2 ay sonra çıkar diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim bilgi için.Normalde bu kadar yazmam ama A Map Of Days gerçekten merak ettiğim bir kitap aylardır bekliyorum elimden geldiğince ayda 1 kez mesaj atarak sıkboğaz etmemeye çalışıyoruz
Aslında ayda bir kez de olsa sorarak sık boğaz ediyorsunuz. Emre bey yeri gelirse bilgilendirme geçiyor zaten
Merhabalar. Grady Hendrix’in We Sold Our Souls kitabını çevirecek misiniz?
İthaki, dikkat…Hobbit geldi. Geldi ama hiç hoş gelmedi. Kitabın son 10 sayfası üst kısımdan birbirine yapışık vaziyette ve önceki sayfalara nazaran sayfa boyu kısa olarak geldi. Ne demek istediğimi görsellere bakınca anlayacaksınız. Bütün baskılar mı böyle, yoksa bana mı denk geldi.
Değişim isteyebilirsin matbaada hata olmuştur.
Hangi kitap bu? Bende de var bir tane böyle ama uğraşmak istemediğimden ve sinirlerimin yıpranmasından bıktığım için öylece koydum rafa. Oldu epey. Düşünmek istemediğim için çabucak gözümün önünden kaldırmıştım.
Düzenleme: Yahu kocaman Hobbit diye yazmışsınız… Çok yoruldum galiba göremememişim. Bendeki BK Klasiklerindendi.