Sevgili yayınevi sorumlusu, dune ne oldu? Çıkacağı tarih belli mi?
Merhaba herkese. Bir arkadasimiz Bitmemiş öykulerin dr ve idefixte bir satista olarak, bir tukendi olarak gozuktugunu soylemis. Dogrudur. Benim de takip ettigim o dahil olmak uzere birden fazla kitap icin ayni sekilde bir tukendi bir satista olarak gozukmekte. Bu firma yakin zamanda sahibi degistigi icin bu tip sorunlar yasaniyor sanirim. Stoklarini guncelliyor da olabilirler. Ancak ben artik tercih etmiyorum dr ve idefixi. Eskiden hep buralardan alirdim lakin son aylarda yasadigim problemler yuzunden mumkun oldukca bu iki yerden almiyorum. Kidega ve odakitap ve ilknokta ya yoneldim. Su ana kadar bir sorun yok. Tercih sizlere kalmış. Sizlerde ayni sorunlari yasayip sinir olmayin istedim sadece. Ve merak etmeyin ithaki bir kitabi basacagini soyleyip basarsa mutlaka bir yerden bulursunuz. Yuzyilin bilimkurgu hikayeleri hariç.
herkese iyi okumalar.
Saint Leibowitz and the Wild Horse Woman basmayı hala düşünmüyor musunuz?
İlk kitap ne oldu da herkesin dilinde dolanmadı anlayamadım. Başyapıt sıfatını yakıştırmak için daha ne lazım ki? Çok başarılı bir çevirisi vardı üstelik. Gözümde Vakıf’la aynı mertebede.
Ben de kitabın bir başyapıt olduğunu düşünüyorum. Hak ettiği değeri görmedi maalesef.
Zaman Çarkı 4. Cilt Gölge Yükseliyor un baskısı mı tükendi?? Çoğu sitede tükendi gözüküyorda…
Zaman çarkının tekrar baskıları D&R, Kitapyurdu gibi sitelere gelecek mi ?
Merhaba, karanlık kitaplık serisinin 15. Kitabı kaç aya basılır? Cevaplarsanız sevinirim 
Isaac Asimov’un Kan Damarlarına Yolculuk ve Karadul Bulmacaları kitaplarının İthaki tarafından basılma ihtimali nedir?
Selamlar, 2018 ocakta BK Klasikleri Harlan Ellison’dan mahrum kalmayacak demişsiniz. Bu sene içerisinde görür müyüz acaba?
Emre Bey merhaba. Jules Verne kitaplarını ne zaman kitapçılarda görmeye başlayacağız. Hayırlı çalışmalar dilerim.
Emre Bey merhaba,üstte bazı arkadaşlar yazmış lakin merak ettiğim şey sorulmamış,sormak istiyorum Günler Haritası hangi hafta çıkacak
Çizgi romanlardan ne haber Emre Bey
kaos lordu yeni basımı çıkmış. normalde alışveriş yaptığım yerlerde satış gözükmüyor. ilknoktayı da pek bilmiyorum nasıldır. çalıştığım kitapçının anlaşmalı olduğu firmalardan birinde 1 adet var sadece sepete eklesem de kapanana kadar bitme ihtimali var diğer firmada da işlem yavaş olduğundan gelişi çok uzun sürebiliyor.
ilknoktadan siparişi versem mi ne dersiniz?
İlknokta ithakiyle aynı çatı altında. İkisi de Penguen Kitap Kaset Basım Yayın Pazarlama Tic. Ltd. Şti. ne bağlı. Yeni çıkan kitaplar da ilk burada açılır ön siparişe. İlknoktadan aldığınız İthaki kitapları tertemiz gelir.
sağolun içimi rahatlattınız. ne zamandır bu kitabı bekliyordum. hepsi tamam bu eksikti hemen şiparişi veriyorum.
İlknokta Candır. 

@irbis • ithaki modern kitaplarının arasından çıkan ayraçın içinde yazarlar arasında Harold Bloom’u göremedim, acaba dizi içinde olmayacak mı?
Merhabalar, Zaman Çarkı serisinin Yeni Bahar kitabını tekrar basacak mısınız ? Basacaksanız tahmini olarak ne zaman raflarda görebiliriz ?
Hayır. Kullervo’nun Hikâyesi, Beren ve Luthien ile Gondolin’in Düşüşü orijinal kapaklarla çıkacaklar.
Sanmam.
Evet, devam ediyor.
Sandman 6 mart sonu nisan başı gibi. Nisan fuarı telaşı var şu sıralar. Haftaya grafiği üzerinde çalışmaya başlayacağız. Vaiz de ondan sonra.
Düşünmüyoruz.
Değil. Çevirmenden bekliyoruz.
Hala düşünmüyoruz. Sormaya devam etmenize gerek yok.
Nisanda.
Var. Ama yakın zamanda beklemeyin.
Umuyoruz ki.
Olacak sanırım.
Henüz bir tarih yok.
Ay sonunda kitapçılarda olacak.
Tabii ki olmayacak, Harold Bloom’un orada ne işi var. Halihazırda Edebiyar eleştirisi dizisinde çıkıyor. zaten.
Basacağız.