Umarım sadece Elric değilde Moorcock ile ilgili planlarınız da bitmemiştir. 
Bu soru yakın zamanda cevaplandı
İptal olmadı, basılacak.
Tad Williams ile ilgili planlarınız var mı?
Umarım sıradaki kitap Vakıf 4 olur. Ondan sonra robot serisine geçilse harika olur gerçekten.
İmparatorluk Serisi tamamlandı. Dediğiniz gibi Robot Serisi başlasa keşke.
Nisan ayında Kumsalda’dan başka bilimkurgu klasiklerinden bir eser çıkaracak mısınız? Eğer çıkaracaksanız kaç lira bandında olur?
Arama yapmış ama bulamamıştım. Harika cevabınız için teşekkürler.
Seri 20 kitaptan oluşuyor. Yani basmazlar diye düsünüyorum.
Ama filmi çekilirse başka.
Zaman Çarkı’nın on beş kitaptan oluştuğu düşünülürse hiç belli olmaz. Güzel bir satış rakamına ulaşırlarsa devam eder diye düşünüyorum.
Drizzt kitapları hakkında bilgisi olan var mı? basılmayacak mı ?
İyi günler , @irbis Robert Jackson Bennett - “Founders” serisini dilimizde görme şansımız var mı?
Serinin ikinci kitabı yurtdışında 2020 senesinde çıkacakmış.
İlahi Kentler serisi ile tanıştıktan sonra yazara hayran kaldım.Üçüncü kitabı da heyecanla bekliyorum 
İrbis bey gelişme olduğunu söylemişti yakın zamanda. Detay vermediği için biz de pek bir şey bilmiyoruz. İnşallah kovuşuruz tüm kitaplara.
Düzeltme: Siz sorunca şüpheye düşüp nerede görmüştüm diye İrbis Bey’in tüm mesajlarına baktım. Rüya görmüşüm galiba.
Son zamanlarda “O konuda da gelişme var.” cümlesini çok duyar oldum. O konulardan biri bu değilmiş meğer.
Hepimizin bu haberi duyabilmesi dileğiyle toplu özür diliyorum.
Umarım! belki iki yıl oldu…
Öyle mi söyledi
ben de haber bekliyorum gözden kaçırmışım, umarım iyi bir gelişmedir
Ben kaçırmışım, alıntılıyabilir misiniz o iletiyi? Gelişme yok diye biliyordum çünkü.
Strugatski, Wells yerine artık Clarke külliyatına tam bi giriş yapsanız? bir sürü klasikleşmiş eserleri var. hele 2001’in devamı bence gelmeli. çok zaman oldu. umarım daha fazla wells gelmeden, clarke’ın diğer kitaplarını basarsınız.
Merhaba,
J.R.R. Tolkien’in Silmarillion ve Beren ve Luthien gibi bazı kitaplaı başta olmak üzere kitaplarının yakın zamanda basılacağını okudum. Acaba hangi kitapları için basım/yeniden basım planlıyorsunuz?
Gaiman kitaplarını yakın zamanda yeni kapaklarıyla görebilecek miyiz? Yani Nisan, Mayıs aylarında.
ışıkyaratan serisinin 2. kitabı ne zaman çıkar acaba? ilk kitap kara prizmayı bititmeye yaklaştım. sizce çok uzun bir süre beklermiyim? teşekkürler.