Tam olarak yayınevine en çok yük getirecek çözüm bu. Daha yeni açıkladım, az baskı daha maliyetlidir. Geri kalan masrafları az bassanız da çok bassanız da yapıyorsunuz zaten.
İptal olmadı. Birkaç aya gelecek.
Seçme olacak. Serinin konsepti zaten ansiklopedik kitap olmamak, anektodal bilgi sağlamak.
Sanıyorum başka Asimov kitapları gelecek Robot’tan önce.
Bazen konuşuyoruz ama somut bir adım atmadık.
Elric planları ön planda. Bu planların nasıl karşılandığına göre Moorcock’a devam edilebilir.
Sevdiğimiz bir yazar.
Çıkarmayacağız. Bir sonraki kitap pahalı olacak.
Önce bir seri tamamlansın da.
Niye Strugatski, Wells yerine? Zamanı geldiğinde Clarke basacağız zaten, bu yıl için duyurduk. Ancak bu başka yazarların yerine olmayacak.
Hemen hemen tüm kitapları tekrar basılacak.
Muhtemelen göreceksiniz. Yeni sözleşmelerin elimize ulaşmasını bekliyoruz.
Önce çevirisi bir yapılsın da. Hacimli kitaplar, az sabretmeniz gerekecek.
Elric serisinin ilk kitabının tekrar baskısını yakın zamanda görebilir miyiz? (Sanırım bu tarz sorulara cevap vermekten kaçınıyorsunuz ama ben yine de şansımı deniyim dedim )
Buyrun kitap bu sitelerde mevcut. Siteler için birşey diyemem iyi mi kötümü ancak son gönderdiğim linkte stokta 3 adet görünüyor. Diğerlerinde satış var ama stok durumu nedir arayıp sormanız gerekmekte.
Bu kitap maalesef ismi sebebiyle çoğu sitede sıkıntı yaşatıyor. İyice aramak lazım. Mesela idefix ve D&R sağolsun 2001: Bir Uzay Efsanesi olarak yazmış kitabın adını. Her sitenin arama özelliği farklı çalışıyor. Yazar adına göre de arama gerektirebiliyor. @mockingbird
Sandman 6 grafikleri üzerinde çalışıyoruz demiştiniz, Nisan fuarından sonra sizi uğraştıracak çok fazla meselesi kaldı mı yoksa bu ay sonuna kadar nihayet elimize ulaşır mı Fabllar ve Yansımalar?
Ben de %25-30 arası diye biliyorum. İnternet siteleri %50 yapabiliyorken insan fuarda da bekliyor benzer indirimi. En azından tamamı yayınevine kalıyor, fuar masraflarını sürümden kazanarak çıkarabilirler mi merak ediyorum.
@irbis bey,
Mehmet Berk Yaltırık’ın yeni kitabı ne zaman çıkacak? Nisanda diyordu kendisi. Kapağını vs. ilk kayıprıhtımda gördünüz demek ister misiniz ve net çıkış tarihi alabilir miyiz?