Sağ üstte arama butonu var. Altında da “Bu konuyu ara” var. Vakti olmayanlar ve vakti çok değerliymiş gibi davrananlar onu kullanıyor. Aratmak 3-5 saniye, bulmak ne aradığınıza göre daha uzun sürüyor.
Çıkacağı tarih belli değil, çevirisi bekleniyordu. (4 mart tarihli gönderi)
Çook teşekkür ederim. 
Cevap için teşekkürler. Elric e başlamayı çok istiyordum
Emre bey unutulmuş diyarlar konusunda bizi sevindirecek bir gelişme var mı? Kitapların bazılarının Laika basımları bile tükendi. Zaten olanlara da yüksek fiyatlar istiyorlar. Umarım bizleri sevindirirsiniz.
Emre beyden ziyade ithaki kitaplarını takip eden arkadaşlara bir sorum olacak
“YAŞLI ADAMIN SAVAŞI” daha başındayım kitabın. Kitabın devamı var mı?
6 kitaplık bir seri, 4 kitabı basıldı.
Var.
Çok teşekkür ederim umarım son kalan 2 kitapda basılır
Yok önce Scalzi 3 yeni seriye daha başlayacak, çevrilen 2 yeni seri kitaplarından sonra, yeni başlayacağı 3 serinin ilk kitapları çevrilecek ve basılacak ondan sonra kalan 2 kitap çevrilecek (*)
Yanlış anlaşılma olmasın bilgi değildir, ironi yapılmıştır.
Merhaba, İşte İnsan’ı basarken kitabın adını neden İşte İnsan olarak çevirdiniz?
Sanırım daha ilk kitabı bastılar(yeniden)…
Diğer üç kitabı alayım .ilk kitabın kurgusu çok hoşuma gitti
Tekrar basılacak olan Silmarillion, Bitmemiş Öyküler gibi kitapların kapakları nasıl olacak ? Hobbit’in siyah kapaklı basımıyla uyumlu olurlarsa güzel olur Silmarillion ile Hobbit’in beyaz versiyonunu alamamıştım Hobbit’in siyahını aldım eğer devamı da siyah kapaklı olursa güzel olur 
Silmarillion’un yeni baskısının siyah kapaklı olacağı yazıldı daha önce. Benim de beklediğim kitaplardan biridir Silmarillion…
Merhaba. Kemal Tahir’in Yol Ayrımı başta olmak üzere birçok kitabının baskısı tükenmiş durumda. Bu değerli edebiyatçımızın kitaplarını yeniden yayınlarsanız seviniriz. Son olarak daha önce Devlet Ana’da yaptığınız gibi Kemal Tahir’in hak ettiği düzeyde baskılar bekleriz. Zira şahsen mevcut baskıların kapak kalitesi başta olmak üzere nitelikli bir basımının olamdığını düşünmekteyim.
Merhaba @irbis kitapların fiyatlandırmasında herhangi bir şey düşünüyor musunuz? Bir öğrenci olarak kitaplarınızı dikkatle takip ediyorum ama can yaktığını da söylemek isterim
Merhaba.Voice of the Fire’ın yakın zamanda çıkma ihtimali var mı acaba ? Bir de 45.Bilimkurgu Klasiği ne zaman çıkabilir ? Şimdiden teşekkürler.
Işık yaratan serisinin 2. Kitabı basılacak sanırım hatta 3 kitap da basılır diye tahmin ediyorum.
*Brent weeks kitaplarının yayın hakları sizde mi?
*eğer sizde ise ışık yaratandan sonra gece meleği üçlemesini basmak gibi düşünceleriniz var mı?
Merhaba. Mars Yıllıkları İlknoktada ne zaman siteye eklenir. Başka sitelerde var ancak ben siparişime eklemek için soruyorum.