İthaki Yayınları Soru Hattı

Abi serileri Bk’ye neden katıp duruyor ithaki’yi anlamış değilim.Satsın diye bu politika beni kıl ediyor valla.Ayrı bir yapım olarak çıkarsana bu yapımları eskisi gibi.

2 Beğeni

Ufak bir arama ile şu kapaklar çıktı karşıma

54 Beğeni

İnternette karşıma çıkan bir diğer kapak ise şu oldu.

37 Beğeni

Nerden buluyorsun bunları :).herkes şok :exploding_head: :exploding_head: :exploding_head:

5 Beğeni

Ben sormuştum klasiklerde David Brin görecek miyiz diye; basacağız tabii ki demişti.

2 Beğeni

“red mars trilogy” araması yaptım. Görsellerde altlarda yayımlanan kırmızı kapağı görünce orda çıktı karşıma. Ben de şaşkınım :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Tm linki buldum.İlginç bir şekilde var gerçekten.

1 Beğeni

Dizideki birçok kitabın illüstrasyonlarının yaratıcısı Ozan Korkut’un bi paylaşım ağında kendi işlerini sergilemesi sayesinde ulaşmış olduk ha…

2 Beğeni

46 ifşa oldu sanırım. Güzel görünüyor.

4 Beğeni

Deep web’de 87. kitaba kadar bütün hepsinin kapağı mevcut. İsteyenler özelden yazsın.

7 Beğeni

Kapaklar güzel bence. İlgi çekici.

3 Beğeni

Atmayın yaa buralara heyecanı kalmayacak o zaman.

Bu arada size demek istemedim yanlış anlaşılmasın. :slightly_smiling_face: @galeme

3 Beğeni

Ne yazdıydın :face_with_monocle::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

1 Beğeni

O kadar çok mesaj geldi ki herkese ayrı ayrı cevap vermeye kalksam bu gece bitmez. O nedenle linki bırakıyorum buraya.

Deep web 94. kata kadar inmeniz lazım linki açabilmek için.

4 Beğeni

Spoilera karşıyız. :face_with_monocle::face_with_monocle::face_with_monocle: her ay beklerim :face_with_raised_eyebrow::face_with_monocle:

2 Beğeni

93’den geri çevirdiler beni, sen git @galeme gelsin dediler.

9 Beğeni

Sen gene iyisin ben ilk kata nasıl gireceğimi bile çözemedim :joy: biraz özürlü olabilirim bu konularda :roll_eyes:

3 Beğeni

ithaki kitap kapakları diye domain mi alsak… @galeme acayip acayip fikirler veriyorsun akşam akşam :slight_smile:

2 Beğeni

Hahahaha harika şaka olurmuş. Şimdi şuraya tıklayınız, şimdi buraya falan diye diye oyalayacaksın milleti. Maksat vakitlerini çalmak.

2 Beğeni

Hepsinin siyah olması çok hoşuma gitti.

2 Beğeni