herkese merhaba dün Kocaeli kitap fuarında İthaki yayın evine Silmarillion’un ne zaman çıkacağını sordum eylül gibi dediler doğruluk payı varmıdır kolay gelsin
İşleri o kadar yoğun ve çileli olmalı ki sanırım dalgınlıktan #17 yazmışlar.
İnstagram’da düzeltildi hata.
Soruldu mu bilmiyorum. Eğer yanıtladıysanız, kontrol etmeden böyle bir üslupla sorduğum için özür dilerim.
Neden bu Vakıf serisine ilk 3 kitaptan sonra devam etmek yerine Asimov’un diğer serilerine geçiş yaptınız? Amacı neydi ki? İnsanlar daha Vakıf’ı okumadan neden başka bir Asimov serisine geçsinler. Peki Vakıf serisinin diğer kitaplarını ne zaman yayımlamayı planlıyorsunuz?
Bürokratik sorunlar varmış telif konusunda. Hâlâ da devam ediyormuş yanılmıyorsam. Sebebi bu.
İyi günler,
Tolkien’in kitaplarının çıkış tarihi hakkında herhangi bir gelişme var mı?
Merhaba,
Alastair Reynolds - Beyond the Aquila Rift basmayı düşünür müsünüz? Ya da yazardan farklı kitaplar.
Bitmemiş Öyküler tekrar basılır mı?
Eski sorularda ve cevaplarda Amber Yıllıklarının yeniden basılacağı yazıyor, peki şimdi ki durum nedir bilen var mı?
Bilimkurgu serisinin yeni üyesi belli değil mi ?
@irbis beren ve luthien çıkar mı bu ay? ve ne güzel hızlı hızlı Modern klasik’ler çıkıyordu devamı da hızlı çıkar inş.
Yaaaa çok sevindim amaaa kalpkalpkalp
Kapagı çok kötü…
Kitap üçlemeymiş. İki kitap daha gelecek o halde.
Yeşil Mars
Mavi Mars
Kapağı ben de beğenmedim
Umarım bir sonraki kitabın basılması için, Clarke’ın 2001 ve 2010 kitapları arasında olduğu gibi uzunca bir süre beklemeyiz.
(Bu arada kapak konusunda: BK serisinde ilk defa bir kapağı çok sevemedim. Kapak kötü de değil ama BK’de çıta çok yükseğe konduğu için bu kapak pek tatmin etmedi.)
Kim Stanley Robinson, Amerikalı. Sabri Gürses de İngilizceden çevirmiş olsa gerek zamanında. Yoksa romanın Rusya ve Rusça ile bilmediğim bir bağlantısı mı var? (Okumadığım için soruyorum.)
Bu arada bence kapak muazzam