Bana geçen yıl cevap vermişti basmayacakları yönünde ancak arzu edilirse Otonom Yayınları’nın baskısından okunabilir.
Villeneuve zaten şu an sadece ilk kitabı uyarlama çabasında ve serinin diğer kitapları için de prodüksiyon şirketleriyle anlaşma masasında olduğu haberi yeni çıkmıştı. Dolayısıyla İthaki’yi acele ettirmeye lüzum yok. Artık ajandalarına güven ve saygı duymayı öğrenmeliyiz.
Peki ilk kitap uyarlanıyor olsun. SAYGI duymayı öğrenmeliyiz diyorsun fakat benim sorduğum soruda ne gibi bir saygısızlık gördün ? Acele ettirmeye lüzum yok demişsin ben acele edin mi dedim veya sitem mi ettim ? Sadece seri yetişir mi diye düz bir soru sordum.
herkese merhaba dün Kocaeli kitap fuarında İthaki yayın evine Silmarillion’un ne zaman çıkacağını sordum eylül gibi dediler doğruluk payı varmıdır kolay gelsin
İşleri o kadar yoğun ve çileli olmalı ki sanırım dalgınlıktan #17 yazmışlar.
İnstagram’da düzeltildi hata.
Soruldu mu bilmiyorum. Eğer yanıtladıysanız, kontrol etmeden böyle bir üslupla sorduğum için özür dilerim.
Neden bu Vakıf serisine ilk 3 kitaptan sonra devam etmek yerine Asimov’un diğer serilerine geçiş yaptınız? Amacı neydi ki? İnsanlar daha Vakıf’ı okumadan neden başka bir Asimov serisine geçsinler. Peki Vakıf serisinin diğer kitaplarını ne zaman yayımlamayı planlıyorsunuz?
Bürokratik sorunlar varmış telif konusunda. Hâlâ da devam ediyormuş yanılmıyorsam. Sebebi bu.
İyi günler,
Tolkien’in kitaplarının çıkış tarihi hakkında herhangi bir gelişme var mı?
Merhaba,
Alastair Reynolds - Beyond the Aquila Rift basmayı düşünür müsünüz? Ya da yazardan farklı kitaplar.
Bitmemiş Öyküler tekrar basılır mı?
Eski sorularda ve cevaplarda Amber Yıllıklarının yeniden basılacağı yazıyor, peki şimdi ki durum nedir bilen var mı?
Bilimkurgu serisinin yeni üyesi belli değil mi ?
@irbis beren ve luthien çıkar mı bu ay? ve ne güzel hızlı hızlı Modern klasik’ler çıkıyordu devamı da hızlı çıkar inş.
Yaaaa çok sevindim amaaa kalpkalpkalp
Kapagı çok kötü…