İthaki Yayınları Soru Hattı

Çok teşekkürler cevabın için gözümden kaçmış sanırım.

1 Beğeni

kitabı bir kaç kez tabi ki buldum ancak laika yayıncılıktı ve 2.el oldugundan baya perişandı. İthaki yaınlarına rastlayamadım hiç. (pdf de internette var zaten ancak kitabı olmasını tercih ederim)

Ilgili cevap bürokratik sorunlardan önce verilmişti. Ne yazık ki yakın zamanda bir gelişme görünmüyor.

1 Beğeni

Valla ben dun diye okuyorum.:smile:

Video’da abiler “Düun” diyorlar… ( İthaki’den Alican Saygı Ortanca’da var). Bana Düun okudun mu dediklerin de o hangi kitaptı diye 5-10 saniye düşünüyorum ama Dune okudun mu dediklerin de " hah şu kitap, İthaki devam kitaplarını basmadı ki okuyalım diyorum :slight_smile:

6 Beğeni

Hangi kitapçılara gidiyorsanız bir daha gitmenizi pek tavsiye etmem. İnternetten sipariş etmenizi tavsiye ederim. Söylediğim gibi 4-5 ay öncesine kadar bütün seriyi aldım. Şu an ilk kitabı ben de bulamadım. Hatta size tavsiyem diğer kitaplarını alın kütüphanenize koyun beklesin, yoksa bu sefer ilk kitap çıkar ortadaki bitti diye beklemeyin.

1 Beğeni

1 Beğeni

Facede iyi kâle alınmış:)

1 Beğeni

Hangi “kitabıları” acaba?

4 Beğeni

Watchmen’i yeniden dirilttiniz. Batman Şövalyenin düşüşü’nü de diriltmek size düşer. öyle bi planınız var mı

1 Beğeni

Üç Cisim Problemi’nin 3. kitabı ne zaman çevrilir?

Ahahahahahahahahahahahahaha. Forumda ilk kez bir yoruma bu kadar çok güldüm ve aklıma siyasetten bağımsız olarak kaldırılan TC ibarelerini tekrar yerine koyan başkanları eleştiren insanlar ve onların sahipleri geldi. Yeni editöre de aynısını yapabilirler.

9 Beğeni

Ölümün Sonu (sanırım adı buydu) büyük ihtimalle şu an çeviridedir. Çinceden çeviriyorlar nitekim. Uzun sürecektir. Bu senenin sonunda satışa çıkarsa çok büyük başarı olur bence.

İthaki olarak tıpkı Bk da olduğu gibi, klasik çizgi romanları basma şansınız olsa keşke

Sanmıyorum.

Başka Asimov’la devam edecek. Vakıf için tarih veremiyorum.

Bayram öncesine yetiştirmek için çalışıyoruz.

Şimdilik bir planımız yok.

Var.

Sözleşmesi geldiği gibi yayımlayacağız.

Olacak.

• Evet Bıçağın Kendisi olacak kitabın ismi.
  • Artık sıra Cormac McCarthy’nin basılmamış kitaplarına geldi. Bu sene bir tane daha çıkaracağız.
  • Bunu hatırlamıyorum.

Yeni eserlerden oluşacak.

Bize düşmez tabii ki neden bize düşsün?

Sonbaharda çıkarmayı planlıyoruz.

Elimizdeki serileri düzene sokmadan açılmayı düşünmüyoruz çizgi romanlarda.

12 Beğeni

Merhabalar. Zaman Çarkı serisinin ciltsiz versiyonu ile ilgili bir gelişme var mı? Bu yıl içinde çıkar mı?

Bu yıl içinde çıkacak.

9 Beğeni

@irbis Ithaki olarak basılması kararlaştırılan yada kesinleşen Asimov kitapları neler. Asimov kitaplarını seri olarak okumaya başladım ama Vakıf serisi 3 ten sonrası basılmadı. robot serisi gelecek mi? Vakıf devam kitapları ne zaman gelir? “Sonsuzluğun sonu” tekil kitabı basacak mısınız? Şimdiden teşekkürler

1 Beğeni

Bence Robot serisine giriş için bir kitap hazırlıyorlar gibi.

unnamed%20(2)

Yada bu seriye giriş yapılabilir.

1 Beğeni

ortalıkta tüm kitaplar olmayınca insanın okuma hevesi kırılıyor. bazı kitaplar hiç yok. bazıları pdf olarak var. bölük pörçük herşey. keşke hepsi olsaydı da ağız tadıyla sırayla okuyabilseydik. karman çorman oldu herşey :slight_smile:

1 Beğeni