vektörel bulabilirseniz yada vektörele dönüştürebilirseniz her ebatta bastırabilirsiniz
Biraz araştırayım o zaman.
Hiç Edgar Rice Burroughs göremeyecek miyiz?
Telefonuna yükleyeceğin CamScanner tarzında program kullanabilirsin, oldukça başarılı tarama yapıyor. Sonra istediğin yerden çıktı alırsın.
CamScanner tarama ücretsiz indirip dene istersen.
Erin M. Evans kitapları için hiç planınız var mı?
Poster için baskı yapmak istiyorsanız yayınevi ile iletişim kurup onlardan kapağın yüksek çözünürlüklü bir resim dosyasını almanızı öneririm (ama telif hakkından dolayı olumlu yanıt vereceklerini sanmıyorum). Tarama yaparsanız -poster için- verimli olmaz. Çünkü sonuçta tarama yaptığınız kitabın boyutu belli. Yaklaşık 21 x 13,5 sm boyutundaki bir kitabı taratırsanız poster ölçüsünde büyük bir baskıda (istediğiniz çözünürlükte taratın) piksel dağılması olacaktır; kaynak taramanın boyutu küçük çünkü. Ama küçük bir baskı için tarama yöntemi işinizi görür tabi.
Not: Kapaklar sanırım Hamdi Akçay’ın çalışmaları. Hamdi Akçay çok güzel çiziyor, gerçekten nefis…
Arkadaşlar bu dağılan kitapları İthaki’ye gönderen var mı? Şu an Abdulharis paşa’yi okuyorum yarısına geldim dağılmaya başladı. Emre bey karşı ödemeli gönderin demişti ama hangi kargo olduğunu söylemedi. Arasla mi göndereceğiz?
Kendi siteleri Aras kargo ile çalışıyor muhtemelen öyledir.
Zamyatin’in Biz’i Bilimkurgu klasiklerine girecekti diye hatırlıyorum. Serinin kaçıncı kitapları arasında gelir aralık verebilir misiniz?
Zaman çarkının ciltsiz baskıları ne zaman gelir? İlknokta sitesinde 14lü halde set satılır mı?
İlknoktadan aldığımız kitaplar ile diğer sitelerden aldığımız kitaplar arasında, yayınevinin kazandığı miktar açısından fark var mı?
Evet, Aras Kargo. Aynısı benim de başıma geldi, Abdulharis Paşa’yı okuyordum, kitap çok feci dağılıyor, İthaki’ye yazdım, bize gönderin dediler, gönderdim, yenisini bekliyorum. Yalnız adam da(Mehmet Berk Yaltırık) öyle güzel yazmış ki, kitap parçalanmasaydı 2 güne biterdi.
Evet kitap güzel. Kitap Osmanlı ile paralel gidiyor, ikisi de ilerledikçe dağılıyor.
Ayrıca bilgi için teşekkürler
Bir ben sevemedim paşayı ya. 70 80 sayfa okudum. Sonra çok klasik cin peri hikayesi geldi. Birde diğer sevmedigim şey ise gelecek ve geçmiş aynı anda anlatılması. Sırf bu yüzden Assassins Creed oyunlarını da sevmezdim. Yoksa geçmişte ki gerçek hikaye çok güzele benziyordu. Yörüklerin konuşmalarına falan bayıldım. Ama kitap birden irite etti beni.
Merhaba daha önce sorulmuş mu bilmiyorum ama Kitapyurdundan Hırsızlar Cumhuriyetini aldım ama başlangıç tarafında çoğu sayfası bomboş ve baskı hatası olduğu kesin gibi. Bunu Kitapyurdu üzerinden mi iade edebilirim yoksa İthaki’nin kendisi mi değiştiriyor? Acil dönüş yaparsanız sevinirim.
Kitapyurdu ile iletişime geçin… Hemen geri dönüş yapıyorlar…
Selamlar, Elric serinizin 6sını da toplu olarak internette nereden alabilirim? Hep ayrı ayrı var internette, toplu almak istiyorum, aynı toplu alışı Sandman için de istiyorum.
https://www.ilknokta.com/neil-gaiman/sandman-seti-5-kitap-takim.htm
Sandman seti mevcut ancak aynısını Elric için söylemek zor. Çünkü Elric kitaplarından 1. cilt her yerde baskısı tükenmiş olarak görünmekte. O nedenle set olarak bulamayabilirsin. Bana kalırsa diğer kitapları tekil olarak alman daha sonra baskı yapılınca 1. cildi alman.
Daha önce sormuşlardı baskı için. Büyük ihtimal basılacaktır.
Ravenloft basmayı düşünüyor musunuz?
Sandman toplamda 5 cilt mi? Bu seti alırsam hepsini almış olacak mıyım?
Hayır, toplamda 11 ana ciltten oluşan bir seri.
@patriotic arkadaşımızın dediği gibi toplamda 11 cilt. Ancak ithaki ciltleri tekrar basmaya başladı. Şuana kadar güncellenmiş olarak 5 cilt çıktı. Yılda 2-3 cilt çıkarıyorlar. Bu 5 cildi aldıktan sonra geri kalan 6 cilt için yeni baskıları bekleyeceksin. İstersen eski baskıları da alırsın ancak yeni baskıları tercih et derim.