İthaki Yayınları Soru Hattı

Öyle çok şey yazılmış ki hiçbir şey yazılmamış, hey maaşallah ben de Beren ile Luthien tartışılıyor sanmıştım.

8 Beğeni

Buyrun efenim

29 Beğeni

İşte bu çok güzel bir haber :slight_smile:

3 Beğeni

Darısı Silmarillion’a :slight_smile:

3 Beğeni

Ve diğer Tolkien kitaplarına…

4 Beğeni

Ithaki Akıl Çelen gibi olacağını bende sanmam.

@alper çözümü var ama bile bile de lades olmak istemiyorum. Postacı kitabının genelinde bir sorun var ise 2. baskısını bekleyeceğim.

2 Beğeni

Benim de son zamanlarda aldığım kitaplardan bazıları dağıldı. Japon yapıştırıcısı ile düzgün bir şekilde yapıştırabilirseniz mis gibi oluyor. Değişim ile hiç uğraşamazdım açıkçası :blush:

1 Beğeni

Buruk bir sevinç yaşıyorum valla keşke ciltli çıksaydı.

2 Beğeni

Bende değişim ile uğraşamam diye özellikle soruyorum çünkü çalıştığım ilçede kargo şirketi yok. İş çıkış saaitim 17.30, kargocular 6 gibi kapatıyor. Özel izin almam gerekecek.

2 Beğeni

Hurin’in Çocukları gibi :slight_smile:

2 Beğeni

İnce baskı mı? Bi instagramda sorsana:) ben çok soruyorum bunaltmayım:)

2 Beğeni

Hurin’in Çocukları da karton kapaklı çıkacak. Ama ayrıca ciltli de çıkar mı bilemiyorum

4 Beğeni

Hemen :slight_smile:
Ekleme: Sordum cevap bekliyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Hiç sanmıyorum. Şu sıralar ciltli kitap çıkarmayı düşünmediklerini belirtmişti emre bey

2 Beğeni

Keşke çıksa :slight_smile:

2 Beğeni

Az baskıda olsa yine de ilk baskısı ciltli çıkmalıydı bana göre.

6 Beğeni

Sağı solu temizledim. Arada bazı arkadaşların mesajları da bütünlük açısından kaynadı.

Başlığı amacı dışında tartışmalara gark etmeyin arkadaşlar.

5 Beğeni

He ya o hissedildi buradan da :smile:

2 Beğeni

Bence de çıkmalı. En çöl isteyenlersen birisiyim

2 Beğeni

Şimdilik bir girişimimiz yok bu konuda.

Peter S. Beagle’ı editörler olarak oldukça seviyoruz. Larry Niven konusunda güncel bir bilgim yok açıkçası. Martha Wells’in diğer serilerini basmayı düşünmüyoruz şimdilik.

Teşekkürler. Umarım bu sefer çok “dedi” kullanmamışımdır. :slight_smile:

Harita konusunda da binde sizi üzecek kadar düşük olduğunu söylemek zorundayım. Bu konuda bazı denemelerimiz olacak ama en uygun nerede olur henüz karar vermedik, umarım yakında sizinle paylaşabiliriz.

Durumu arkadaşlara ilettim. Kataloglama konusunda bazı ufak bilgisayar hataları yaşıyoruz, sanıyorum bununla alakalı. Sanırım çözülmeyen bazı pürüzler var. En kısa sürede güncellenecektir. Zira kitabın baskısı olduğunu biliyorum.

Kadim Kanunlar Eylülde. Işıkgetiren 2, seneye. (edit: :slight_smile: )

Bir aksilik çıkmazsa 1-2 ay içerisinde üretime geçiyoruz İthaki Çocuk’ta. Gerçekten çocuklarınıza hitap edeceğinizi düşündüğümüz, güzel bir hazırlık sürecindeyiz. Elbette buradaki editöryel ekibimiz yeni bir ekip, tamamen bu alana yoğunlaşmış, bu alanda tecrübeli arkadaşlar. Küçük küçük göstermeye başlayacaklardır yakında. :slight_smile:

Uzun zaman dediğiniz 6 gün. Bu normal cevap sürem artık. Sorular biriksin ya da konu hakkında söylenmek istenenler söylensin ki öyle gerekli açıklamaları yapayım diye bekliyorum genel olarak. Yoksa genel olarak takipteyim. Başka başlıklara ufak katkılarım oluyor ya da gelen gelen özel mesajları hemen cevaplamaya çalışıyorum.

Beren ile Luthien ciltsiz çıkacak. Ciltli için şimdilik bir şey diyemiyorum. Bu karar editörlerde yatmıyor.

21 Beğeni