Merhabalar tekrardan,
Yüzyılın Bilimkurgu Öyküleri’nin basımı yeniden yapılabilir mi ? Bunun bir imkanı var mı ?
Mümkün değil. Daha önce cevaplanmıştı
Ayrıca artık yetkili konuda değil. Yani sorular cevaplanmayacak.
Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’nin tekrar basılmasının mümkün olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz?
Merhabalar,
Kıyamet Gösterisi kitabının yeniden basımı mümkün müdür hocam ? Aslında dizisi çıkmaya yakın yeni basım görsek güzel olurdu. 100 liradan aşağı bulunmuyor piyasada.
Yetkili artık konuda olmadığı için, en son benim soruma verilen cevabı paylaşıyorum.
İngilizceniz yeterliyse pandorada orjinali vardı… Ben dizi çıkmadan öyle alıp okudum
Dünyanın Gözü’nün ciltsiz baskısı hakkında sosyal mecradan bilgi alan oldu mu? Eylül ayı deniliyordu, merak ettim.
Tam yazmak niyetiyle başlığa girmiştim.
Haklılar. Millet tek kitabı için 300 sayfalık okuma rehberi hazırlamış sırf daha kolay anlaşılsın diye. Üzerine çeviri işi de girince iyice büyük risk.
Çok kısa göz gezdirdim de rehberden ziyade kitap özeti gibi attığınız dosya.
Keşke bassalar da alsak. Ne kadar karışık olsa da çok çok merak ettiğim bir seri. Erken davranıp Brandon Sanderson haklarını da almalarını isterdim
Hakları bizde demek mi oluyor bu?
https://www.instagram.com/p/B2engCCBAa6/?igshid=bvlo1x8tj86n
Bu nedir tam olarak acaba bilgisi olan var mı ? Yeni bir özel baskı mı yapıyorlar acaba ?
Before the Watchmen içindir belki?
Before Watchmen için ayrıca duyuru geçerler. Onun üzerinde çalışıyorlar şu an. Ama bu özel edisyon, gördüğüm kadarıyla.
Hadi bakalım
Absolute edition mı geliyor acaba?
Postu attıktan sonra düşündün de 20 ekim’de dizi geleceği için normal bir reklam gönderisi de olabilir sanki.
JBC gibi Absolute bassalar keşke.