İthaki Yayınları Soru Hattı

Merhabalar tekrardan,
Yüzyılın Bilimkurgu Öyküleri’nin basımı yeniden yapılabilir mi ? :frowning: Bunun bir imkanı var mı ?

2 Beğeni

Mümkün değil. Daha önce cevaplanmıştı

Ayrıca artık yetkili konuda değil. Yani sorular cevaplanmayacak.

2 Beğeni

Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’nin tekrar basılmasının mümkün olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz?

4 Beğeni

Merhabalar,
Kıyamet Gösterisi kitabının yeniden basımı mümkün müdür hocam ? Aslında dizisi çıkmaya yakın yeni basım görsek güzel olurdu. 100 liradan aşağı bulunmuyor piyasada.

3 Beğeni

Yetkili artık konuda olmadığı için, en son benim soruma verilen cevabı paylaşıyorum.

4 Beğeni

İngilizceniz yeterliyse pandorada orjinali vardı… Ben dizi çıkmadan öyle alıp okudum :slight_smile:

2 Beğeni

Dünyanın Gözü’nün ciltsiz baskısı hakkında sosyal mecradan bilgi alan oldu mu? Eylül ayı deniliyordu, merak ettim.

3 Beğeni

Tam yazmak niyetiyle başlığa girmiştim.

2 Beğeni

2 Beğeni

11 Beğeni

Haklılar. Millet tek kitabı için 300 sayfalık okuma rehberi hazırlamış sırf daha kolay anlaşılsın diye. Üzerine çeviri işi de girince iyice büyük risk.

5 Beğeni

Çok kısa göz gezdirdim de rehberden ziyade kitap özeti gibi attığınız dosya.

1 Beğeni

Keşke bassalar da alsak. Ne kadar karışık olsa da çok çok merak ettiğim bir seri. Erken davranıp Brandon Sanderson haklarını da almalarını isterdim :no_mouth::no_mouth:

1 Beğeni

Hakları bizde demek mi oluyor bu?

3 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B2engCCBAa6/?igshid=bvlo1x8tj86n
Bu nedir tam olarak acaba bilgisi olan var mı ? Yeni bir özel baskı mı yapıyorlar acaba ?

3 Beğeni

Before the Watchmen içindir belki?

2 Beğeni

Before Watchmen için ayrıca duyuru geçerler. Onun üzerinde çalışıyorlar şu an. Ama bu özel edisyon, gördüğüm kadarıyla.

5 Beğeni

Hadi bakalım :slight_smile:

2 Beğeni

Absolute edition mı geliyor acaba?

Postu attıktan sonra düşündün de 20 ekim’de dizi geleceği için normal bir reklam gönderisi de olabilir sanki.

2 Beğeni

JBC gibi Absolute bassalar keşke.

2 Beğeni