Hiç yorulmayın arkadaşlar. Konusu açıldı, konu içerisinden güncel olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca yeni kapakta eklendi linkte mevcut
Zaman Çarkı serisinin şu an tükenen 4. ve 13. kitaplarının ciltli basımlarının durumunu merak edenler için iç ferahlatan bir cevap aldım. Gelecek yıla sarkmayacağını umuyorum. 
Zaman Çarkı’nı ciltsiz toplarsam sizce toplamda kaç TL kar ederim? Ve hangisini tavsiye edersiniz? Bu konuda aylardır kendimle bir uzlaşmaya varamadım…
Ciltsizi epey uyguna gelecektir bir de şu durum da var, ciltli olanlarda editöryal hata çok fazla var. O dönem ithaki yazılımsal bir değişikliklere de gitmişti o yüzden bozulan bazı harfler vardı ciltlilerde. Bir daha baştan kontrol edilip ciltsiz şekilde çıkacaktı o yüzden iki versiyona da sahip değilseniz ciltsizler içerik olarak daha kusursuz olacaktır.
Atayım atmasına da, Instagram hikaye linki nasıl atacağım 
İlknoktada önsiparişe çıktı ilk kitap oradan bakabilirsiniz. 2 ~ 14 kapaklarını merak ediyorsanız başka bir başlıkla paylaştım hepsini, kindle edisyonlarının kapakları almışlar.
Teşekkür ederim. Şimdi fiyatları karşılaştırdım, baya bi daha uygun da olacak. Ciltsiz forever. 
Baktım kapaklara. Fena değiller. Ben Zaman Çarkı’nı daha önce okumadım. İlk kitabı alıp deneyeceğim
Vakıf serisi ve Robot serilerinin yurtdışındaki telif davaları devam ediyormuş, bu serileri yakın zamanda beklemeyin dediler instagramdan.
Emre Bey’in kitap değişimi hakkındaki açıklaması;
Hangi seriyi sevsek alsa başını gitse bi’ sorun çıkıyor ya. 
Geçen hafta Everest’e sorduğumda onlar da tekrar basacağız demişlerdi ama bilemedim şimdi…
Telif savaşları başlasın 
Savaş olursa, iş ihaleye kalırsa Alfa kazanır.
Maalesef bana da öyle geliyor. Ama zaten İthaki bassa bile çeviriyi koruyacağını düşünüyorum, çünkü Kirke ile aynı çevirmen. Biz okur olarak bir şey kaybetmeyiz gibi geliyor.
Yine de İthaki’nin oynayacağı atı görmedik
Akhilleus düşünülünce bir Truva atı olabilir 
İthaki basacağız dedigine göre ajansdan telifi almıştır, Alfa yetkilisi telif anlaşmasının bittiği ya da bitmek üzere olduğunu bilmiyordur.
Alfa büyük oynasa da tıpkı Kırmızı Kedi’nin Can’ın elinden ajansı ikna ederek Saramago’yu aldığı gibi ajansı ikna edip Sanderson’un telifini alsa.
Ben Everest’ten aldım ve okuyorum gayet güzel baskı yapmışlar. Kalsın Everest’te İthakiye geçmesinin ne faydası var bilemedim. Hem belki Everest de bu konuda kitap basmaya devam eder bu sayede.
Ekleme: Basmak isteyen Galatea’yı bassada onu alsak 
Valla ben de Everest’ten aldım. Henüz okumadım ama görünüş olarak gayet kaliteli.
Sanderson için gram umudum yok. Hiçbir olumlu cümle kuramıyorum.
Ayrıca,
İthaki bassın isterim çünkü yazara 3 haftada 3 baskı yaptıran onların stratejisi oldu.
Diana wynne Jones un yürüyen şato su her yerde tükenmiş gibi gözüküyor,yeniden ne zaman basılır